2777
2789
عنوان

بزنم صدا سگ بده

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 49 پست
ان شاءالله همیشه بخندید من نه دلقکم نه توی واقعیت اینقدر بی غم میام میبینم همه مشکل دارن همه ناراحت ...

الهی حال دلتون همیشه خوب باشه

بازم ممنونم ازتون

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۱۷_۲۳۴۲۵۵۱۷۸_zpbs.mp4/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرشو کن پسرم شبا میخوابه اما من هنوزم شب بیداری رو دوست دارم 😂 آخه شب تنها زمانیه که راحت میشه تو ...

دیگه جون گرفته ، بلند بشید بیاید خواستگاری 😂 

کت و شلوار براش بخرید 

نه همین کاربری رو دارم ، عکسمو عوض کردم 

دیگه جون گرفته ، بلند بشید بیاید خواستگاری 😂 کت و شلوار براش بخرید نه همین کاربری رو دارم ، عکسمو ع ...

ای جاااان 😂😂😂😍😍😍 قربون عروس خوشگلم بشم 🥺❤️ 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
میخواستم بگم تو اسکلش کردی بنده خدارو 🤦😂

والاما خودمون از اسکلی رد دادیم 

بعد فکر کردی طرف دانشمند هسته ای بوده 

اینم یه اسکل مثل خودمه دیگه 😅

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

فدات مادر شوهر جان 🌸🥰آقا داماد شغلش چیه ؟؟😂😂 بخور و بخواب 🤣

راستش من و باباش تصمیم گرفتیم در کنار تحصیلش بفرستیمش تیم فوتبال نونهالان در آینده ان شاءالله وضعتون خوب میشه 😎 اما فعلا در حال حاضر بخور و بخواب 😂

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
راستش من و باباش تصمیم گرفتیم در کنار تحصیلش بفرستیمش تیم فوتبال نونهالان در آینده ان شاءالله وضعتون ...

تا اون موقع من موهام رنگ دندونام شده 😂 

اینجوری نمیشه ، من میرم شوهر میکنم 

یه دختر میارم ، بیاید خواستگاری دخترم 😂😂🤣 نمیتونم ریسک کنم پای پسر شما بشینم 🤧

تا اون موقع من موهام رنگ دندونام شده 😂 اینجوری نمیشه ، من میرم شوهر میکنم یه دختر میارم ، بیاید خوا ...

نههههههه میذارمش توی ماکروویو زودتر بزرگ بشه 

عروس خودمیییییی نمیذارم شوهر کنی پسرم شکست عشقی میخوره

نههههههه میذارمش توی ماکروویو زودتر بزرگ بشه عروس خودمیییییی نمیذارم شوهر کنی پسرم شکست عشقی میخوره

ماشاالله 😍😍😍 

چهره اش شیطونه هاا 🤣🤣 داره میگه صبر کن بزرگ بشم بیام بگیرمت