امروز دخترم از مدرسه اومد خوه و شروع کرد تعریف کردن که با بچه ها نشسته بود و دوستش یه دفعه میگه که فلانی اومد گفت برای تولد اتوسا (دخترم) اگر نفری 1 تومن رو هم بزاریم میتونیم براش تردمیل بگیریم چون مثلا دخترم اضافه وزن داره و اینا بعدمنم با مامان دختره دوستم نمیدونم واقعا چکار باید بکنم خیلی دخترم ناراحته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به مادر اون دختر هم بگو روی تربیت بچه اش بیشتر دقت کنه
بعدشم این دوست نیست
از الان یاد بده به دخترت با هر کسی دوست نشه
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
بنظرم اجازه نده دخترت دیگه با همچین موجوداتی نشست و برخاست کنه،براش توضیح بده که برای همچین مسائلی ناراحت نشه چون اون بچه ای که این حرفو زده شعورش کمه،دخترتو بفرست باشگاه هم براش سرگرمیه و هم روی بقیه رو کم میکنه