2777
2789
عنوان

به خانواده نامزدم حسودیم میشه

411 بازدید | 29 پست

بچها نامزد رسمی نیستیم 

ولی واقعا حتی به نامزد خودم حسودیم میشه روز مرد رو که بهش تبریک گفتم در جوابش گفت منم به بزرگمردی ک تورو تربیت کرده ک اینقدر ماهی  تبریک میگم  اونکه از درون مارو نمیدونه چطوریه بابام از رو فک میکنه خانواده منم خوبن 

بچها به باباش ک تبریک گفتم انچنان تشکر میکرد میگفت زنگ زدی دل منو شاد کردی فلان خیلی خانواده خوبی ان اونوقت بابای خودم.... 

حالا علت حسودی کردنمو بیاید بگم 

بچها اولا خیلی خانواده داره(کلا خانوادگی پزشکن مامانش باباش داداشش عروسشون خاله هاش عمو هاش ) 

دوم اینکه خانوادشون خیلی مهربونن مشکل ندارن باهم اونوقت خانواده ی ما سرشار از مشکله ی جور عقده نهفته دارم وقتی رفتار بابای نامزدم با نامزدم رو میبینم حسودیم میشه 

از اون طرف ما اونقدر خانواده دار نیستیم معمدلی ایم(من بابام مهندسه مامانم خانه دار خاله هام اینا همه قشر معمولی جامعه) تا حالا توی کل فامیلمون یکی ام پاشو خارج کشور نذاشته اون وقت خانواده نامزدم سالی دوبار میرن خارج کشور 

خودمو با جاریمم مقایسه میکنم میبینم در مقابلش کم میارم شوهر من از شوهر اون بهتره(چون شوهر من متخصص) ولی اون از من سر تره من قیافه و تیپ و اینام خوبه ولی جاریم خانوادش و تحصیلات  و اینا از من سره 

شما با این مقایسه ها چه میکنین؟حسودیم منطقیه 

اگر منطقی نیست چیکار کنم واقعا دارم اذیت میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شاید با پدر خودم دعوا کنم بحث کنم ازش دلشکسته بشم گریه هم کنم اما جلو دیگران جوری میبرم بالا انگار بعد خدا پدر و مادرمن همین رفتار باعث شده دیگران هم همون قدر احترام بزارن 

مالی و شغلی خیلی تفاوت ها هست بین آدما طبیعیه اما همین که جوونیش رو گذاشته برات تا الان شدی چنین دسته گلی بهش افتخار کن

خودتو کم ببینی اول اخر این حسو ب اونم منتقل خواهی کرد

اون از حس و حال من خبر نداره 

فک میکنه من خانوادشو خیلی دوست دارم 

از مشکلات درونی خانوادمونم خبر  نداره فک میکنه مثل خودشونیم