2777
2789

دستم خالیه نهایت500بتونم هزینه کنم🥲💔

بنظرتون میشه چیکارکرد چی گرفت؟ خودمم زیاد مادیاتش واسم مهم نیست فقط اینکه خوشحال بشه و بدونه به یادش بودم🙂خودم هیچ نظری ندارم که چیکارکنم

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه عکس چاپ کن از خودتون.یا خودش تکی هم خوبه هم مناسبه هم ب دل میشینه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

_ گردنبند موی یار

گوگل بزن

یه ذره از موهاتو قیچی میکنی میدی گردنبندش میکنن برات

به نظرم خیلی چیز با ارزشی میتونه باشه منم میخوام همینو کادو بدم به پارتنرم البته فقط این نیست

نهایتا ۳۰۰ هزینه برداره

وقتی با نظرم مخالف بودی لطفا ریپ نزن🌹هیچکی جز استارتر ریپ نزنه

زیاد خودتو  توی  خرج ننداز

اگر  روزی  جهان‌ را  ترک  کنم‌ دوست‌ دارم  دو  جمله‌ به‌ هم‌‌جنس‌ های‌ خودم  نصیحت‌ کنم  اول  اینکه  هیج‌ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را‌ ندارد‌  دوم اینکه‌ وابسته‌ مردی‌ نباشید‌✌

میتونی براش کیک کوچیک بخری ک شمع فکت کنه و کنارش یه دست بندی چیزی از این کیک کوچیکه باحاله بعدش دوتا ...

بنظر خودمم اوکیه این ولی تا ساعت۱۱ شب سرکاره تو پارک هم خب خودم دوست ندارم مکانشو هم نمیدونم چیکارکنم

_ گردنبند موی یارگوگل بزنیه ذره از موهاتو قیچی میکنی میدی گردنبندش میکنن براتبه نظرم خیلی چیز با ارز ...

کجا باید بدم

یه عکس چاپ کن از خودتون.یا خودش تکی هم خوبه هم مناسبه هم ب دل میشینه

داریم عکس، ولی نمیدونم چیکارش کنمم😂😭😭ببین بحث اینه که مکانشو هم هنوز نمیدونم چیکارکنم کجا بریم... 

ماگ حرارتی سفارش بدهروش عکسای خودتون باشه یه ویسم از خودت بده بارکدش بزنن روشمن تابستون سفارش دادم ب ...

خیلی قشنگ میشه ولی شرایط سفارشو هم ندارم چون نمیرسه تا اونموقع

داریم عکس، ولی نمیدونم چیکارش کنمم😂😭😭ببین بحث اینه که مکانشو هم هنوز نمیدونم چیکارکنم کجا بریم...

اینم حرفیه.دوستاشو دعوت کن تو پارک کیکو اینام بخر. با هر خدیه ای ک مد نظرته عیزم. چون بت پونصد نمیشه هم رفت کافه هم رفت کادو کیک کرف

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡