2777
2789

راستش ما بدون عروسی و مراسم رفتیم خونه زندگیمون نه جهازی دادن ن کمکی از اطرافیان خودمون همه چی گرفتیم رفتیم مشهد واسه برادر همسرم و همه بزرگایه فامیل هدیه خریدم بعد اومدیمو اونجام برادر شوهرم خدا شاهده غذای انچانی یا پذیرایی نکردن خلاصه قرار بود سع تا پسزش بیان ماه دیه و به خاطر اینکه اونا به بلوغ رسیدن و همسرمم خونه نمیبود و سرکاز مادرم و بقیه گفتن خوبیت نداره تنها باشین و.. خلاصه گفتیم چی بگیم چی نگیم‌ تا ناراحت نشن

بیا عزیزم من هستم...درخواست میدم بیا خصوصی حرف بزنیم

به من نگاه کن عزیزم! حواست رو بده به من لطفا. از اینکه نمی‌تونی خوب عکس بگیری خجالت نکش. از اینکه یه چنل نداری خجالت نکش. از اینکه کسی بهت ابراز عشق نکرده خجالت نکش. از اینکه تاحالا کافه نرفتی نترس. از اینکه خیلی چیزای توی منوی کافه رو نمیدونی خجالت نکش. از اینکه نمیتونی پینترستی زندگی کنی ناراحت نباش. از اینکه پی دی اف کتابا رو می‌خونی و پول کافی برای خریدشونو نداری ناراحت نباش. از اینکه تو کنکورت به چیزی که میخواستی برسی نرسیدی نترس. از بیکاری نترس. از اینکه همه ی کتابای دنیا رو نخوندی ناراحت نباش. چون دوربین گوشیت بده یا هنوز مامانت نمیذاره دست به قیافه‌ت بزنی و.. فکر نکن زشتی و لایق نفرتی. ما هممون کلی ضعف داریم. بر خلاف چیزایی که نشون میدیم. فقط ضعف هامون متفاوته. من با همه ی بی پولی ها، با همه ی سختی ها دوست دارم و تو تو قلبم جا داری..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امشب خیلی اصابم خرابه،ی خانوم بالغ و عاقل میخام ک واقعا کمکم کنه ب شوهرم بگم یانههه رفتار خواهرشو‌

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

گفتیم مهمونی یلدایی دادیم روز مادز پدر و هدیه دادیم و مبل گرفتیم دست و بالمون خالیه بچه هاتو عید بفرست تا شرمنده نشیم بعد شاکی شد گفت بچه ها مگه میخان چیکا کنن یه سه چهاز روز اونجان همسرمم گفت رسم اینا فرق داره واسه مهمون سنگ تموم میزارن و اینا 

چرا؟ چی شده؟

ببین ی چی میگم بهت بادقت بخون . اگ بحثی باخواهرشوهرم یامادرشوهرم داشته باشم خودمون حل میکنیم دیگ ب شوهرم نمیگیم.اماامشب خیلی ناراحت شدم ازدستش ..شما صادقانه نظربدین لطفا...بچه ها اول اخلاق خواهرشوهرمو بگم ک کامل قضاوت شه راجبش‌ی ادمیه ک اصلا تعصب بیجا نمیکشه،اگ پسرش ناراحتش کرده باشه پیش من هرچی ازدهنش دربیادمیگه،یا مادرباباش ناراحتش کرده باشن پیش من همه چی میگه بهصون‌دیگ نمیگه وای عروسمون اینجاس خانوادمو خراب نکنم پیشش.نه اینجوری نیس و کاملا حق هس ولی خیلی رکه واس همون حرفاش تلخ میشه..‌خب جریان اینه چن روز پیش ما ی جشن مفصل گرفته بودیم منوشوهرم...بعد همه نشسته بودن روصندلی ها،بعد شوهرم و من ازون میزا داشتیم ک صندلی هم دوتا بود،عین جایگاه عروس داماد.بعد منوشوهرم ی جعبه کادو روبازمیکردیم عوض اینکه شوهرم دقیقا کنارم باشه مامانم وسطمون بود با ی گوشی فیلم میگرف ازم😐کم مونده بود گوشیمو بکنه توچشمم😂😂شوهرمم اونور تر وایساده بود.بعد توفیلما یکم بد شده بلخره مادوتایی بایدبازمیکردیم جعبه رو،ولی خب مامانم وایساده بود و توفیلما بد شده.خلاصه امشب داشتم فیلمارو میدیدم خونه مادرشوهرم بودم،یهو گفتم این رقص دوتایی ما بود اه این بچه همش وسط بود خراب کرد رقص دوتاییمونو ینی چی اخه چرا نمیذارن دوتایی برقصیم درک ندارن؟یهو خواهرشوهرم گفت اره موقع جعبه باز کررن مامانتم اونجا وسط بود فیلمو خراب کرده...راس گفت ها ولی بهم برخورد اما هیچی نگفتم ..الان اصابم خرابه میخام ب شوهرم بگم ک خواهرت اینجوری گفته

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

خب چرا درک نمیکنن ادمو اخه کی تو خونه تازه عروس سه تا پسر مجردشو میفرسته شاید اصن موقعیتش نیس چرا خو ...

اره گلم حق اتوعه..ولی چ میشه کرد🥲

خدایی راس گفته دیه نباید ناراحت شی

تروخدا؟؟؟؟؟؟ینی ب شوهرم‌نگم جریانو؟