2777
2789

باید یه بی طرف نظر بده

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به توافق برسن خوبه 

بازم بستگی ب ذات و اخلاق خصوصیات جفتشون داره 

من یکی از دوستام با دوست پسر شیرازیش ازدواج کرد و خوشبخته ما خودمون مشهدیم اونا رفتن شیراز 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

ببین خیلیا میگن باید از یه شهر باشین و اینا ولی میبینی حتی دونفر با دوقومیت کاملا متفاوت خیلی باهم خوبن ...درحالی که میبینی دو تا اصفهانی باهم نمیسازن یا برعکس... اینا همش ب اخلاق دو طرف بستگی داره نه شهر .. چون همه جورشو مثال داریم 

فقط ب تفاهم و اخلاقا و رسیدن ب درک رابطه هم واسه ابن مورد مهمه

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼