2777
2789
عنوان

جدایی بخاطر خیانت💔

360 بازدید | 26 پست

نمیدونم چرا دل کندن سخته😭دل کندن از خونه و زندگی که کلی براش فکر و برنامه ریخته بودم،دل کندن از مردی که فکر میکردم بهترینا ولی با خیانتش بدترین ضربه رو بهم زد،دل کندن از خونه ای که با عشق مرتب میکردم غذا میپختم...چرا دلم آروم نمیگیره چرا همش خاطره هام مرور میشه😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مجبوری دیگه ، ممکنه باز خیانت کنه ، شاید از معشوقش بیماری مثل ایدز گرفت ، اونوقت جون تو و بچت تو ...

چت میکرده البته با اعتمادی که از بین رفت دیگه هر فکری راجبش میکنم😭دلمو چیکار کنم نمیدونم💔

کاش عاشق دیگری بود نه اینکه مریض باشه با هزاران نفر چت کنه و نقش خوبا رو بازی کنه😭💔

ای بابا متاسفم واقعا امیدوارم در اینده زندگیه بهتری رو بگذرونید

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

عاشق او دیگه نمیدونم او کیه از شوهر استاتر بپرس

من به مزاح گفتم ولی کم پیش میاد خیانت کنه بخاطر اینکه عاشق اون فرده

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

اگه  هنوز بچه نداری بهترین فرصته خودتو خلاص کن از این زندگی که اعتماد توش نیست مرد خیانتکار آدم نمیشه بهترین کارو میکنی

درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه

من به مزاح گفتم ولی کم پیش میاد خیانت کنه بخاطر اینکه عاشق اون فرده

پیش میاد البته با عشق های سابق خیانت کنن هر نوع بخای من دیدم تو این سایت .ی شعر دیگه میخاستم بگم اونو یادم رف دیگه گفتم ی چیز گفته باشم

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌