2777
2789
عنوان

کسی اینجا عمل شقاق انجام داده

589 بازدید | 89 پست

حداقل ۱۰ ساله دارم درد شقاق رو می کشم. از عملش میترسم 

میگن بعدش تا ۱۰ روز درد خیلی شدید داری

از طرفی من هر کار هم بکنم مثلا شاید دو سه روز در ماه یبوست بشم ، که اینم‌ میگن حتی اگر عمل کنی ولی یبوست بشی باز شقاق برمی گرده

هزار تا راه رفتم طب سنتی و طب جدید و تغدیه سالم  وووووو

کلا دیگه خوب نمیشم

اگه تجربه ای از این عمل دارید بهم بگید لطفا

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
عزیزم من شمارو میشناسمدقیقا منم۳ساله ب این درد مبتلام

عمل نکردی؟

من یه مدت با ورزش خوب شدم ولی بعدش باردار شدم دیگه نتونستم ادامه بدم ورزش رو ، داغون تر شدم

دکتر که معاینه کرد گفت دیگه زخم هات خوب نمیشه فقط عمل

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عمل نکردی؟من یه مدت با ورزش خوب شدم ولی بعدش باردار شدم دیگه نتونستم ادامه بدم ورزش رو ، داغون تر شد ...

نه گلم

عهه پس منم کیس عملم

ولی میترسم حداقلش میخوام ی زایمان دیگ داشته باشم بعدس برم عل 

نه گلمعهه پس منم کیس عملمولی میترسم حداقلش میخوام ی زایمان دیگ داشته باشم بعدس برم عل

آخه میگن اگر دیر بری ممکنه خطرناک بشه

من دیگه واقعا نمیتونم دردش رو تحمل کنم

از طرفی شرایط عمل رو هم ندارم

از عملش هم میترسم

اصلا موندم چه تنم

آخه میگن اگر دیر بری ممکنه خطرناک بشهمن دیگه واقعا نمیتونم دردش رو تحمل کنماز طرفی شرایط عمل رو هم ن ...

واسه چی خطر ناک باشه اخه

دقیقااا منم میترسم برممم اصلا هم شرایطشو ندارم از بوه های اینجا مشورت بگیر ببین چ کردن

منم سه ساله درگیر شدم

بعد از زایمانم یبوست گرفتم

همین باعث شد زخم بشه 

من ۴ تا دکتر رفتم

همشون دارو دادن ولی خب یه مدت خوبم

بعد یه مدت هر کاری هم بکنی باز هم ماهی یه دفه یبوست میشی دیگه

دوباره زخم برمیگرده و روز از نو روزی از نو 🤦🏻‍♀️

منم سه ساله درگیر شدمبعد از زایمانم یبوست گرفتمهمین باعث شد زخم بشه من ۴ تا دکتر رفتمهمشون دارو دادن ...

به شما نگفتن عمل کن؟

دوتا دکتر گفتن عملدوتا گفتن نمیخواد خوب میشه

میتونی بگی دارو چی دادن بهت 

سلاممیشه بگین با چه ورزشی خوب شدین

ایروبیک و ورزش های هوازی