2777
2789
منظورش این بودا روز مرد فرداس

نه عزیزم منظورش همینی بود ک گفتم

من ساعت ۲۳ و ۴۵ استوری کردم دیگ فردا حساب میشه نیم ساعت اینور اونور فرقی نداره تازه یسریا از ۳روز پیش گذاشتن😂

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

اه منم نمیتونم پروفایلی که دلم میخاد بزارم رو بزارم چون سریع فاز میگیرن

بهترین راهکار اینه همشون و پرت کنیم بیرون پیج

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هاید استوری رو برا فضول ها گذاشتن اتفاقا جواب بده بگو برا من برادرم جز مردهای زندگیمه میخای شما روز ...

😁😁افرینننن

منم یبار به یکی تبریک گفتم خیلی خشک برگشت گفت من قبول ندارم منم دیگه نگفتم

انقد بدم میاد از ادمای افاده ای

بهترین راهکار اینه همشون و پرت کنیم بیرون پیج

دقیقا 

من یکبار گذاشته بودم که خدا بلاخره خیرشو میرسونه 

بعد اومده بود گفته بود که تو گشادیتو بزار کنار تا خدا خیر بده بهت😐روز بعدش خودش همینو استوری کرد

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

همین ک جواب ندادی خودش ی جواب کوبنده بود از قدیم گفتند جواب ابلهان خاموشیست

والسلاممم

یکی بزن تو دهنش بعد بگو تا ازت نظر نخواستن نظر نده

اونوخ میگن استوری گذاشتی که نظر بدیم نمیدونن نظر دادن با ... خوری فرق داره

چقدر بدم میاد از این آدمایی که یه جا کمین می کنن تا از بقیه سوتی بگیرن فکر می کنن خیلی خوشمزه ان

اره خودشیرینا 😁

اصلا کلا از این ادمای که ادعا روشنفکری زیاد شدن دورمون من چند روز پیش تولد امام جواد روز پسر بود برای پسرم هدیه خریدم بعد همون فرد منظور با حالت تمسخر گفت حالا یعنی امام جواد پسر بوده خیلی لجم گرفت اینا یه مشت عقده ان که اونوقت مناسبتها خارجیا را به خودشون ربط می دن

چرا یاد نمیگیریم تا رفتار و حرکت طرف ضربه ای به زندگی بقیه نمیزنه فضول نباشیمخدااااا کِی اکثر ادما م ...

عزیزم خیلی از ادمای دورمون شعوررر ندارن