2777
2789
عنوان

بابای خوبم

68 بازدید | 7 پست

فردا روز پدره.ولی برای من دیگه اصلا مهم نیست.چون تو نیستی که روزت رو تبریک بگم.دلم به اندازه همه عمرم برات تنگ شده بابا.یادش بخیر هر سال روزپدر شام میامدیم پیشتون.کت وشلوار میپوشیدی منتظرمون بودی.اه بابا بابا دلم پر از درد و غمه.

کاش وقتی کنارم بودی بهت میگفتم چقدر دوستت دارم که برات می میرم.که تمام جون منی

به باباهاتون بگید دوستشون دارید قبل از اینکه 

هعی

کاش امتحان نداشتم میرفتم سر خاک بابابزرگم 💔💔

هی باباجون

تو مثل چسبی بودی که خونواده رو بهم وصل کرده بود

سه ساله که رفتی و دیگه هیچی مثل سابق نشد

سه ساله که این خونواده از هم پاشیده 

یهو بی کس شدیم

یهو بی پناه شدیم

دیگه بزرگتر نداریم💔

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتشون کنه

مرسی عزیزم ❤️❤️ خدا پدر شمارو هم رحمت کنه باباجون منو کرونا ازمون گرفت اتیش میگیرم وقتی یادش میوفتم تو بیمارستان چقدر تلاش میکرد بتونه نفس بکشه ولی ریه هاش کامل سفید شده بود💔💔

مرسی عزیزم ❤️❤️ خدا پدر شمارو هم رحمت کنه باباجون منو کرونا ازمون گرفت اتیش میگیرم وقتی یادش میوفتم ...

بابابزرگ مهربونه منم💔

حتی نمی‌خوام برم سرخاکش چون تموم کسایی که زحرش دادن امروز برای ترحم میان سرخاکش...و من متنفرم ازشون 

می‌خوام بشینم توی خونه خلوت کنم براش شمع روشن کنم و باهاش صحبت کنم✨

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

بابابزرگ مهربونه منم💔حتی نمی‌خوام برم سرخاکش چون تموم کسایی که زحرش دادن امروز برای ترحم میان سرخاک ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه 💔💔💔