2777
2789
عنوان

خانوم های کرجی و تهرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 43 پست
بچه ها درسته میگن زلزله پیش بینی نمیشه و...اما یه کانال هست طرف استاد دانشگاهه از 10 روز قبل زلزله ر ...

مطمئن باش رسانه هااعلام نمیکنه چون مردم نااروم میشن فقط میگن اماده باش ک مردم اروم باشن شهربهم نریزه نبایدپنهان کنن منک وحشت کردم همش حس میکنم زیرپام داره میلرزه

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاریس برنامت چیه؟

نمیدونم خودمم بخدا. 😔😔

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

نمیدونم خودمم بخدا. 😔😔

مهدیه کرج بازه؟

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

پیش بینی زلزله:

سلام بر دوستان تهرانی ممکنه زلزله بزرگتر ی در راه باشد با بزرگی حدود ۶  ریشتر ی لطفاً احتیاط  کنید و بیشتر آماده باشید شب خوش

با انتشار این کانال شاید شما هم جان یک نفر را نجات دهید

@pishbiniezelzele21      

🔴اولین کانال پیش بینی علمی،تعیین محدوده وقوع  احتمالی حادثه واطلاع رسانی کامل از زلزله درایران وجهان با دقت ۷۰ درصد

باتشکر   برهمند

طرفای شهر ری و مشیریه و...میشه دیگه نه؟

وای اگه شهرری باشه خرابی خیلی زیادی داره خداب نی نی تودلم رحم کنه😔😔😔😔😔

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙
مهدیه کرج بازه؟

نمیدونم مسجد جامع گلشهر باز بود دیشب رد شدم. شاید اونم باشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

وای اگه شهرری باشه خرابی خیلی زیادی داره خداب نی نی تودلم رحم کنه😔😔😔😔😔

به جای نگرانی به همه دوستان توصیه می کنم که صدقه و دعا رو فراموش نکنید که اراده خدا فوق اراده هاست و ان شاالله قضا و بلا رو ازمون دور می کنه.( میدونم که زلزله امر طبیعیه اما همه چیز در عالم آفریده خداست و تدبیر امور دست اوست)