من میخام سه چهار دوره قرص فیتو بخورم هر قوطی قیمت کردم ۱ ملیون هفتصد شده حالا قیمت گرونش ب کنار ایا باعث دراومدن موهای جدید میشه و پرپشت میکنه این قرص؟
✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI
من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂 آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨
والا من رفتم دکتر ریزش مو شدید داشتم ،فلیکوژن داد بسته ای ۵۷۰، آمپول بیوتین و دکسپانتنول داد ،یعنی دریغ از ی ذره تغییر هیچتغییری نکردم، خودم چون میدونم کمبود آهن دارم قبلا بخاطرش ریزش گرفته بودم بعد مصرف خوب شدم ، الان قرص آهن فروفورت استفاده میکنم ،روغن رزماری یکساعت قبل از حموم میزنم به ریشه موهام و ماساژ میدم ،داخل حموم هم از شامپو سبغ استفاده میکنم که از ریزش جلو گیری میکنه و باعث رشد مجدد میشه، حس میکنم ژیاین یک هفته کمی بهتر شدن ریزش موهام
علم بهتر است یا ثروت ؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂 آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨
استفاده نکردم ولی ی خاله دارم موهاش خیلی ریخته بود از عروسش که تو شرکت بیز وسیله میفروشه ی سرم مو خریده بود مخصوص ریزش مو و رشد مجدد واقعا نتیجه گرفته بود قیمتش هم ۳۰۰بود
علم بهتر است یا ثروت ؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده