2777
2789

تو هر سمتو جایگاهی که هستین چ ی غریبه چ مادر شوهر چ خواهر شوهر چ زن برادر هرچی هرچی که هستید حق دخالت تو زندگی کسی ندارید سرتون به کار خودتون باشه آدمیزاد یکبار قراره زندگی کنه اون دوست داره یکبارشو اونجوری زندگی کنه قرار نیست همه اون طور رفتار کنن و زندگیشونو بگذرونن که شما دوست دارید 

قبل از گفتن هر حرف تلخ و آتیش ب پا کردن تو زندگی کسی از خودتون بپرسید اصا به من چه آیا ب من آسیبی میزنه یا نه و اگه جوابتون نه بود دهنتونو ببندید 

کاش واقعا رو اخلاقمون کار کنیم و فوکوسمون رو زندگی خودمون باشه 🤌🤌🤌

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرامش تو حفظ کن

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

خودتم رعایت میکنی؟ 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

وقتی اینجوری میگید حس لجبازی پیدا میکنم که مخالفت کنم😄

بخاطر طرز حرف زدنه 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

شما هم که الان تو کار اونا دخالت کردین 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                                                                                                                                       https://mrak.mraklinkzz.com/dl/29823?hash=AgADBR

وقتی اینجوری میگید حس لجبازی پیدا میکنم که مخالفت کنم😄

عزیزم من الان شما رو نمیشناسم ک بخام لج شما رو درارم کلی گفتم 😄

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

شما هم که الان تو کار اونا دخالت کردین

هر هر