njmhvhd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 29 عنوان دیدید دور و برتون بچه ایی که موهاش پرزی باشه تو نوزادی تا قبل از دوسال😢 126 بازدید | 13 پست موهای ابروهاش هم پرزیه بچه ام ،مژه هاش هم تو هوا نمیمونه میچسبه به پلکش.. دیدید کسی رو اینجوری باشه؟؟ کی خوب میشه؟؟؟؟ 1403/10/24 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mayyaaaaaeb عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 857 ما بچه هامون همشون کچل به دنیا میان و بعدم بور میشن بعد که 4.5سالشون میشه کم کم موهاشون مشکی میشه
parhizkar عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 8049 خواهرم بله ولی کلی تیغ زدن ب سرش و تخم مرغ محلی مادرم زد تا جون گرفت کلی الان ک ۱۸ سالشه هم کم حجمه موهاش و نازکه یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨👩👦
njmhvhd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 29 ما بچه هامون همشون کچل به دنیا میان و بعدم بور میشن بعد که 4.5سالشون میشه کم کم موهاشون مشکی میشه یعنی بعدش خوب میشه کچل بودنش کاری ندارم تا دو سه ماه اول کچل بود پسرم اصلا مو نداشت الان هم نه ماهشه درآورده ولی پرز ماننده مجعد و بی حالت و زبر
mayyaaaaaeb عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 857 یعنی بعدش خوب میشه کچل بودنش کاری ندارم تا دو سه ماه اول کچل بود پسرم اصلا مو نداشت الان هم نه ماهشه ... چه رنگیه موهاشون جون نداره و بوره مال بچه های ما میخای کچلش کم یکم که بزرگ شد
njmhvhd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 29 خواهرم بله ولی کلی تیغ زدن ب سرش و تخم مرغ محلی مادرم زد تا جون گرفت کلی الان ک ۱۸ سالشه هم کم حجمه ... حالا کم حجم هم باشه من راضی ام ..دکتر ها انقد اسم سندرم های مختلف پوست و مو میارن ادم میترسه😢 میگم نکنه همینطوری پرزی بمونه
parhizkar عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 8049 حالا کم حجم هم باشه من راضی ام ..دکتر ها انقد اسم سندرم های مختلف پوست و مو میارن ادم میترسه😢 میگم ... نه خوب میشه نگران نباش ماهم برای خواهرم امید نداشتیم ولی الان خداروشکر موهایی داره ب چ زیبایی یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨👩👦
njmhvhd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 29 چه رنگیه موهاشون جون نداره و بوره مال بچه های ما میخای کچلش کم یکم که بزرگ شد پشت سرش بوره خیلی کم اونا بعدا دراومد، جلوسرش و ابروهاش یه رنگ تو طیف خاکستری شاید بشه گفت نه خیلی مشکی و پررنگ
njmhvhd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 29 نه خوب میشه نگران نباش ماهم برای خواهرم امید نداشتیم ولی الان خداروشکر موهایی داره ب چ زیبایی خداروشکر🙏 ممنون عزیزم فقط خواهر شما مژه ها و ابروهاش چجوری بود معمولی بود؟؟
parhizkar عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 8049 خداروشکر🙏 ممنون عزیزم فقط خواهر شما مژه ها و ابروهاش چجوری بود معمولی بود؟؟ مژه پُر داره ولی ابروهاش کم رنگه یادم رفت بگم دختر خاله ام هم همینطوره الان هردوشون موهاشون از مال من قشنگتره😁 یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨👩👦
njmhvhd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 29 چه رنگیه موهاشون جون نداره و بوره مال بچه های ما میخای کچلش کم یکم که بزرگ شد تا حالا کچلش نکردیم حالا احتمالا بزنیم براش تا چند وقت دیگه اگه خوب باشه
njmhvhd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 29 مژه پُر داره ولی ابروهاش کم رنگه یادم رفت بگم دختر خاله ام هم همینطوره الان هردوشون موهاشون از مال م ... عزیزمم🥰سالم باشن الهی اخه پسر من تارهای مژههاش بی جونه نمیدونم چرا رو هوا نمیمونه میخوابه رو پلکهاش
parhizkar عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 8049 عزیزمم🥰سالم باشن الهی اخه پسر من تارهای مژههاش بی جونه نمیدونم چرا رو هوا نمیمونه میخوابه رو پلکها ... قربونت برم نگران نباش عالی میشه پسرای بور ک خیلی جذابن یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨👩👦
njmhvhd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 29 قربونت برم نگران نباش عالی میشه پسرای بور ک خیلی جذابن ممنون عزیزم از دلگرمیت فدای محبتت بزرگوار🌹