2777
2789
عنوان

زلزله اومد اراک

785 بازدید | 65 پست

دیشب بحث زلزله بود.،تو فکر رفتم که خدا رو شکر اینجا نمیاد،دیشب ساعت ۱۱ونیم اومده بود که ریشترش کم بوده، ولی از وقتی فهمیدم استرس گرفتم 

اصل زلزله کرج بوده

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترسيدم

فكر كردم الان منظورته

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

کلا میخواد ایرانو بلرزومه انگار زمین قردادنش گرفته

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

زلزله کرج تهران بوده که اوتجاهم حس شده،مانزدیک کانون زلزله بودیم شدیدأ لرزیداینجا،صداشم که وحشتناک بود😭😭😭😭😭😭

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘
زلزله کرج تهران بوده که اوتجاهم حس شده،مانزدیک کانون زلزله بودیم شدیدأ لرزیداینجا،صداشم که وحشتناک ب ...

مگه صدا داره😯صداش چطوریه؟

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

بچه هاشماهم مثل من هستید؟وقتی زلزله میادزانوهام شل میشه ازترس نمیتونم تکون بخورم،دیشب خونه پدرشوهرم بودیم خونه ویلاییه همه فرارکردن بیرون من بچم بغلم بودسرجام نشسته بودم،بعدهمه باهم برگشتن تاماروببرن بیرون بدنم بی حس میشه میلرزم ازترس،چندشب پیشم باز زلزله سه ریشتری اومدساعت دو ربع،چندشبه نمیخوابم ترس همه وجودموگرفته دست خودمم نیست

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘