2821
2789
عنوان

یا حضرت عباس

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 45 پست

یه آقایی تعریف می‌کرد:

با همسرم و دخترم رفتیم کربلا 🫠

شبانه به همسرم گفتم بریم حرم 

گفت من خوابم میاد شما برید 

با دخترم رفتیم🥲 

وقتی به خودم اومدم دیدم دخترم گم شده💔

از حضرت عباس(ع) گله کردم 

گفتم این بود مهمون نوازیت؟  حالا من با چه رویی برگردم پسش همسرم؟ اگه دخترم پیدا نشه چیکار کنم ؟ 

وقتی با ناامیدی و گریه برگشتم هتل 

دیدم دخترم کنار همسرم خوابیده

گفتم دخترم با کی اومد؟ کِی اومد؟

همسرم گفت یه آقایی آورد گفت به باباش بگو ما از گم شدن دختر بچه خاطره بدی داریم 🥲💔 اجازه نمیدیم هیچ بچه ای گم شه

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آسی تو پر بازدیدا دیدم راجب خواب و تعبیر اینا چیزی بلدی 

اگه میتونی خواب منم تعبیر کن

ی دو شب پیش اماما و خدا را قسم دادم کنکور که دادم فرهنگیان قبول و شمو و خلاصه خیلی درگیر بودم

وقتی خوابیدم تو خواب دیدم ی مکان خیلی کم امکانات و برهوت طور رفتم و خیلی خیلی حس بدی داشتم . من بودم و چنتا رفیقا دیگم 

پرسیدم چقدر باید اینجا بمونیم گفتن ۲ ماه

بعد اینکه اونجا ۲ تا معلم هم اومدن و بمون درس دادن

ولی ببین اون مکان به شدت برام عذاب آور بود.

کنار اون مکان هم ی مزار بود که مادر بزرگم اونجا اومده بود فاتحه بش گفتم شرایطم بده برام خوراکی آورد و کمی آروم شدم

تعبیری داره ؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

مامان منم همینه💔 تصمیم دارم ی رشته ثبت نام کنم برم خوابگاه خونه نباشم افسردگی گرفتم از دستش

تا خوب میشه همه چی خوبه ولی وقتی اینطوری میشه نمیتونم جمعش کنم حالا تو بری خوابگاه دلت تنگ نمیشه؟

ﻣﻫﺭﺳﻳﮔﻟ. 💙🌺🤍 

😡 بخون موهای تنت سیخ میشه مردونهبخون اما ناراحت نشو دوستان بخونید ببینم چشمی خشک میموونه..؟یکی از ن ...

🙂💔💔💔💔💔💔💔🙃اجی چیکار کنم منو حضرت عباس ببخشه 🙃💔 گند زدم بدجور دلم اونموقع له شده بود پناهی جز حضرت عباس نداشتم نمی‌دونستم ابروش رو میبرم 🙃💔 منی که همیشه براش دعا میکردم منی که که نامه حاجت همه بچها رو می‌بردم مسجدش ابروش رو بردم چقدر بدم من 🙃🙃🙃🙃💔دیگه چجوری میخاد منو ببخشه لعنت بهم 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃💔

ﻣﻫﺭﺳﻳﮔﻟ. 💙🌺🤍 

🙂💔💔💔💔💔💔💔🙃اجی چیکار کنم منو حضرت عباس ببخشه 🙃💔 گند زدم بدجور دلم اونموقع له شده بود پناهی ...

عزیزم هیچ وخ با آبروی یه مظلوم بازی نکن .....اینم اون روز برات فرستادم که به خودت بیای .....

حضرت ابوالفضل خیلی مضلومو غریبه خیلی خیلی ....توبه کن عزیزم ارباب میبخشه

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

یه آقایی تعریف می‌کرد:با همسرم و دخترم رفتیم کربلا 🫠شبانه به همسرم گفتم بریم حرم گفت من خوابم میاد ...

🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃💔 دلم گرفته نمی‌دونم چه بلایی سرم اومده منی که اینهمه اعتقاد داشتم اعتقادم رو از دست ندادم اما همیشه فکر میکنم صدام به حضرت عباس نمی‌رسه 🙃💔بعضی موقع به خدم میگم محدثه مگه اصلن تو کی هستی بیخیال خوب تو رو چرا باید حضرت عباس بیینه ولی هیچ پناهی بخدا جز خودش ندارم 🙃🙃🙃🙃🙃💔 خیلی سختی کشیدم تو زندگیم ولی بقیه یه سختی هایی کشیدن که من نکشیدم خداروشکر میکنم دعا میکنم برای همه که حضرت عباس کمکشون کنه اما تا نوبت خودم میشه قلبم میگه حضرت عباس تو رو نمیبینه 🙃💔نمی‌دونم هرکاری کردم درست نشدم

ﻣﻫﺭﺳﻳﮔﻟ. 💙🌺🤍 

آسی تو پر بازدیدا دیدم راجب خواب و تعبیر اینا چیزی بلدی اگه میتونی خواب منم تعبیر کنی دو شب پیش امام ...

سود و زیان مساوی بهت میرسه اما با زیرکی میتونی به سود برسی و موفق هم میشی عزیزمن

ﻣﻫﺭﺳﻳﮔﻟ. 💙🌺🤍 

عزیزم هیچ وخ با آبروی یه مظلوم بازی نکن .....اینم اون روز برات فرستادم که به خودت بیای .....حضرت ابو ...

🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃💔شرمنده حرف نزنم بهتر دیگه از خودم بدم اومد

ﻣﻫﺭﺳﻳﮔﻟ. 💙🌺🤍