2777
2789
عنوان

حاضر جوابا بیان لطفا

90 بازدید | 6 پست

ما یه فامیلمون هست این از ۶ سالگی بگم دنبال شوهر بوده الان ازدواج کرده ولی ذهنش هنوووز دنبال این چیزاست 

والا ما بهش هیچی نمیگفتیم ولی این الان واسم ادم شده

دختر من ۸ سالشه یه گیره به سرش بزنه میگه وااای فلانی  چرا گیره زده دخترت

من متسفانه اصلا نمیتونم خوب جواب بدم یا جواب نمیدم یا یه دفعه دعوا میگیرم با طرف به نظرتون این دفعه درباره دخترم نظر داد چی بگم؟

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

میگم اوکی

ولی هیچ کاری نمیکنم طبق نظرش

چرا دخترت گیره مو زدههه؟

اره دیدی گیره اش چه خوشگله قربونش بشم

نهه اخهه بد نیست برا بچه؟؟ از این سننن؟

بد؟ نه بابا بد نیست.

چرا بده و .. سخنرانی

اوکی

توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم اوکیولی هیچ کاری نمیکنم طبق نظرشچرا دخترت گیره مو زدههه؟اره دیدی گیره اش چه خوشگله قربونش بشمنه ...

تا حالا همین بودم که سوارم شده

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
تا حالا همین بودم که سوارم شده

سوار چیت بشه؟

ببخشید ولی اطهار نظرش فقط حرف مفته

نمیتونه کاری کنه

توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»