2777
2789
عنوان

خواهرم ب مامانم فحش داد

415 بازدید | 38 پست

دوستان خواهرم مریضه سه ماهه با بچه هاش خونه مامانمه. مامانم مثل دسته گل ازشون مراقبت کرد.

ی خواهر کنکوری هم دارم مشاورش گفته باید خونه خالی و ساکت باشه ک درس بخونه. حالا بچه های خواهرم انقد گریه و شلوغ میکنن آدم نمیتونه یه خط روزنامه بخونه چ برسه ب درس خوندن.

خواهرم و شوهرشم اصلا ب روی خودشون نمیارن ک این بدبخت کنکور داره .میگن اگه آدم حواسش پرت نباشه هرجایی میتونه درس بخونه. دیشبم زن و شوهر دوتایی انقد ب مامانم فحش دادن گفتن اگه تو نمیتونی ما رو جمع کنی میریم مادرشوهرم منو جمع کنه. تو عرضه نداری ازمن مراقبت کنی و هزاران حرف دیگه که الان بگم دلم سوراخ میشه برای مامان بدبخت کم شانسم. الان انقد ناراحتم ک دستام میلرزه. چطوری بهشون بفهمونیم که خیلی بی چشم و رو هستن؟ نگید دخالت نکن چون اگه دخالت نکنیم خواهرم امسالم کنکور قبول نمیشه سال دومشه ماهی ۴میلیون بابای بدبخت کارگرم میده واسه کانون و مشاوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خونه بزرگتر داره وقتی پدر و مادر هستن خیلی رک بگن بفرمایید ما نمی تونیم

انقد اینا بیشعورن مامان بابای بدبختم از ترسشون ک قهر نکنن هیچی نمیگن ولی دارن خودشونو میخورن

چرا همون دیشب پرتشون نکردین بیرون 

بره خونه مادرشوهرش ببینه چه خبره 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یا حسین چجوری میتونی چیزی نگی 

والا من اگه بودم تا حالا صد دفعه انداخته بودمشون بیرون یا یه دعوای حسابی باهاشون میوفتادم یعنی چی چطور تا همیم الان تحمل کردی😐😐بیچاره اون خواهره کنکوریت قشنگ درکش میکنم

_
بندازینش بیرون بره همون مادرشوهر جمعش کن

مادرشوهرش گفته نیا خونم. همونجا خونه خودت وایسا من واست غذا میارم. باز انقد قیافه میگیره میگه مادرشوهرم جمع میکنه منو

انقد اینا بیشعورن مامان بابای بدبختم از ترسشون ک قهر نکنن هیچی نمیگن ولی دارن خودشونو میخورن

واییی خب قهر کنن

قهر کردن دو تا آدم پرو واست مهم تره تا اینکه خواهرت کنکورش رو بیوفته ؟؟؟

اون بچه الان تمام سعیش رو میکنه دو تا خط بتونه بخونه واقعا درس خوندن تو سر و صدا عذابه عذااابب 

_
یا حسین چجوری میتونی چیزی نگی والا من اگه بودم تا حالا صد دفعه انداخته بودمشون بیرون یا یه دعوای حسا ...

بخدا الان ک خواهرم زنگ زد بهم گفت از تپش قلب نمیدونم چطوری دارم تایپ میکنم. انقد ناراحتم واس مامان بدبختم دستش نمک نداره

مادرشوهرش گفته نیا خونم. همونجا خونه خودت وایسا من واست غذا میارم. باز انقد قیافه میگیره میگه مادرشو ...

بزارین بره تا قدر مادرتون بدونه چقدر پرو من بودم جرشون میدادم

مادرشوهرش گفته نیا خونم. همونجا خونه خودت وایسا من واست غذا میارم. باز انقد قیافه میگیره میگه مادرشو ...

مشکل شون چی هست کل خونه این و اون پلاسن 

خونه خودشو، ندارن اوره هستن