2777
2789

سلام

قبلا تاپیک جامع بواسیر زدم و کلی راه حل کاربرا

لینک تاپیک رو میذارم

لطفا قبلش برای سلامتی دو بیمار ، یه صلوات بفرستید

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم لطفا میشه درخواست منو قبول کنید سوال در مورد فانلینگ داشتم

سلام

من با این کاربریم زیاد فعال نیستم

همینجا سوالتون رو بپرسین

بابت فانلینگ هم من با جود اینکه فانلینگ بودم قکر کنم از هفته ۲۸ و دهانه رحم یک سانت باز ، و طول سرویکس ۱۱ میلیمتر ، بدون پساری یا سرکلاژ ، به موقع زایمان کردم . هفته۲۸ تا ۳۰ استراحت مطلق بودم و بعدش استراحت نسبی. نظر دکتر حنطوش زاده این بود که دو نوع سرویکس داریم یک سری نارسایی دارن و مثلا طول سرویکس ۴ سانته ولی یهو باز میشه و زایمان زودرس و ... ولی یه سری هم مثلمن طول سرویکس یک سانته ولی نارسایی ندارن و به موقع زایمان میکنن.

اینطوری که من به ذهنم میرسه خیلی شل بودن دهانه ی رحم برای زایمان زودرس شرطه و نه اینکه چون طول سرویکس کمه پس شله و یهو باز بشه

ولی اگه فانلینگ هستین توصیه می کنم زیاد فعالیت نکنین و بیشتر دراز بکشین.منم همین کار رو کردم به توصیه دکتر حنطوش زاده

سلاممن با این کاربریم زیاد فعال نیستمهمینجا سوالتون رو بپرسینبابت فانلینگ هم من با جود اینکه فانلینگ ...

سلام عزیزم خوبی شما راجب افتادگی میترال یجا حرف زده بودین الان حالتون چطوره

من سمت چپم درد میکنه و تپش قلب دارم حتی پشتم هم همینطور واقا اذیتم نمیدونم چیکار کنم خستم 

نوار قلب دادم سالم بود 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
سلام عزیزم خوبی شما راجب افتادگی میترال یجا حرف زده بودین الان حالتون چطورهمن سمت چپم درد میکنه و تپ ...

سلام

نوار قلب نشون نمیده مشکل چیه

من گفتم بعضی اوقات قلبم درد میگیره.دکتر اکو کرد. اقتادگی خفیف دریچه میترال داشتم

یه سال هر روز صبح ناشتا یه قاشق غذا خوری پودر سنجد کامل و یه قاشق غذاخوری عسل و یه لیوان شیر خوردم.بعد اکو دادم و کاملا نرمال بود.دو تا بارداری پشت سر هم داشتم که بخاطرر بارداری به قلبم یه مقدار فشار اومد و دوباره یه مدت پودر سنجد رو خوردم تا دوباره دریچه قلبم خوب شد.یه دکتر گیاهی پودر سنجد رو برام تجویز کرده بود