2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم مونده بینی عمل کنه یا نه😅عمل بینی قبل ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 30 پست

یه دکتر خوب خوب باشه عمل کنه 

بعد عقد ببیننش و بعد عمل کنه فامیل شوهرش ببخشید هی زر میزنن اینجوری راحتتره. حالا یکم عقد رو میذارن عقبتر

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قبلش باشه بهتره ، ممکنه خانواده پسره مثلا از اونایی بلشن که بگن خرجهاش رو اورد برای پسر ما و قبل ...

نه هزینه اش با خودشه

ولی از سختی هاش و حرف فک و فامیل میترسه

چون کبودی و ورم داره بلاخره دیگ حداقل ۲ ماه هم چسب باید بزنه 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

نه بابا چ ضایه ای ولی چ دیر نوبت داده بره یه دکتر دیگه من ۲۰ تم رفتم مشاوره دکتر بهم نوبت داد واسه ۲۹ ام😐

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

یه دکتر خوب خوب باشه عمل کنه بعد عقد ببیننش و بعد عمل کنه فامیل شوهرش ببخشید هی زر میزنن اینجوری راح ...

اره اینجوری که خیلی بهتره

ولی لعنتی دکترش یک سال و نیم دیگ وقت میده 

ولی اینا نهایتا ۲ ماه دیگ عقد کنن

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

نه بابا چ ضایه ای ولی چ دیر نوبت داده بره یه دکتر دیگه من ۲۰ تم رفتم مشاوره دکتر بهم نوبت داد واسه ۲ ...

چه سریع 

این دکتر کارش خیلی خوبه و شلوغ

نه هزینه اش با خودشهولی از سختی هاش و حرف فک و فامیل میترسهچون کبودی و ورم داره بلاخره دیگ حداقل ۲ م ...

اخه ممکنه اصلا باور نکنن هزینه اش با خودش بوده یا حتی ممکنه پسره خودش نذاره اون هزینه کنه

در کل تو مجردی بهتره

عجب 
عه خب خوبه پسمیترسه پشت سرش حرف بزنن فامیل شوهر ولی بنظر منکه مهم نیست

منم میگم مهم نیس ولی من اگه عجله داشتم دنبال یه دکتر خوب دیگه میگشتم عمل میکردم مگه دکترقحطه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

یه عروس آوردیم جدیدا تو خونه باباش هیچ رسیدگی نداشت شب عروسیش خیلی اقتاده بود یه چند ماه بعد عروسیش ...

صددرصد 

ولی خواهرشوهرم واقعا خوبه قیافه اش همه چی تموم 

فقط با نیمرخش مشکل داره 

الانم که پسره قیافش خوبه دیگ بدتر مصمم شده برا عمل😅

اگه دوستداره عمل کنه نه بخاطر پسره .بعدش نگه بخاطر اون خودم رو تغییر دادم .

بیشتر بخاطر مقایسه و حرف مردمم هست بنظرم 

چون پسره قیافه اش خوبه واقعا 

منم میگم مهم نیس ولی من اگه عجله داشتم دنبال یه دکتر خوب دیگه میگشتم عمل میکردم مگه دکترقحطه

دکتر باید کارش خوب باشه 

چون عمل بینی واقعا مهمه 

صددرصد ولی خواهرشوهرم واقعا خوبه قیافه اش همه چی تموم فقط با نیمرخش مشکل داره الانم که پسره قیافش خو ...

بگو عمل کنه شب عقد فامیل  پسر مقايسه میکنن میان ببینن پسرشون با کس ازدواج کرده

هرچند عکساشم بعد عمل بهتر میشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بگو عمل کنه شب عقد فامیل پسر مقايسه میکنن میان ببینن پسرشون با کس ازدواج کردههرچند عکساشم بعد عمل ب ...

عمل رو میکنه ولی لعنتی چون دیر اقدام کرد و دکتر دیر نوبت داد بعد عقد شون میوفته عمل 

دکتر باید کارش خوب باشه چون عمل بینی واقعا مهمه

دیگه هرجورراحته 

منم گفتم پیش دکتر خوب یعنی فقط همون یکی توایران

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫