2777
2789
عنوان

دارم مهاجرت میکنم چه وسایلی با خودم ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 29 پست

کاربر ترنج بانو ساکن المانن

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا چیز اضافه  با خودت نبر ، اصلا اصلا  چون بعدش پشیمون میشی ،  فقط یک وسیله هست که به سر بطری وصل میشه و مثل آفتابه عمل میکنه تو دیجی کالا هست بخر و به سر هر بطری آب معدنی وصل میشه و به کارت میاد ، این از همه مهمتره 

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉

اولین کار قبل مهاجرت یه چکاپ کلی برای دندون هات برو ، چون هزینه دکتر و اینا یکم برای اولای مهاجرت تو یه کشور دیگه سخته و از طرفی چون تازه مهاجرت میکنی دکتر خوب هم نمی شناسی

اگر شهری که میری منطقه سردسیری هست سعی کن بافت گرم و کلاه مناسب بخری (از خریدن لباسایی که به جای گرم بودن فقط جهت زیبایی هستن شدیدا خودداری کن چون موقعی بری اونجا و سردت باشه به خودت بد و بیراه میگی که چرا همچین لباسی آوردم😂)اگر منطقه گرمسیری هست بازم زیادی لباسایی مثل تاپ و رکابی و اینا نبر چون یهو میبینی هوا سردتر بشه بعد به دردت نمی خورن ترجیحا تیشرت و شلوار مناسب بردار 

برای پک کردن هم از کیسه های مخصوص و البته جارو برقی برای وکیوم استفاده کن😁 اگر وضعیت مالی اوکی هست شامپو و مسواک و وسایل بهداشتی رو اونجا بخر اگر نه همینجا بخر

و سعی کن کفش اسپرت خوبی بخری چون اوایل مهاجرت که باید زیاد پیاده اینور و اونور بری از پا نیوفتی😁

اولین کار قبل مهاجرت یه چکاپ کلی برای دندون هات برو ، چون هزینه دکتر و اینا یکم برای اولای مهاجرت تو ...

ممنونمممم🥰

اره دندونام ارتودنسیه نمیدونم چیکار کنم فکرنکنم شامل بیمه میشه🥲

بستگی داره  اونطرف  وضعیتت چطور میشه  خیلی سریع جایی اسکان دایم میگیری ووضعیت مالیت اوکیه یا موقتا جاهای مختلف هستی اوایل؟....اگه جاومکانت مشخصه  هیچ چیز اضافی نبر حتی لباس زیاد نبر اونجا بخر   اگه جاو مکانت  فعلا نامعلومه وضعیت مالی ام چندان اوکی نیست  کمی خوراکی اینا   در حد اجیلو خشکبارو ازاین دست و  پتو مسافرتیو لباس گرم و کلاهو کاپشنو نیم بوت چرم اسپورت که راحت باشه و چیزایی که مجبور نباشی تامدتها پول خرج کنی

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

تگش میکنی عزیزم

@toranjbano‍ 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم