متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
خوب میتونی فوندانت آماده بخری میتونیم از این کارتای شکل سبیل که روی کیکا میذارن از قنادی تهیه کنی
میگم خامه بزنم با زنگ خوراکی مشکی بعدش روش شمع عدد ۳ بزارم خوبه ؟ مثلا ۳سال تموم میشه میره تو ۴
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امشب ساعت ۱۲ شب میاد ۷صبح میره تا ۱۲ شب فردا پس امشب باید بگیرم دیگه چون فردا نیست
وای من چه قشنگ کاش مام بچه داشتیم براش نقاشی میکشید ماگ حرارتی خوبه به نظرت