2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید روز مرده چه کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 33 پست
خوب میتونی فوندانت آماده بخری میتونیم از این کارتای شکل سبیل که روی کیکا میذارن از قنادی تهیه کنی

میگم خامه بزنم با زنگ خوراکی مشکی بعدش روش شمع عدد ۳ بزارم خوبه ؟ مثلا ۳سال تموم میشه میره تو ۴

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرداس حالاچرا امروز کیک پختی

امشب ساعت ۱۲ شب میاد ۷صبح میره تا ۱۲ شب فردا پس امشب باید بگیرم دیگه چون فردا نیست

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
من کیک گرفتم چای درست میکنم ی شام مختصر بچه ها روحمام دادم خودمم برم ی آب وجاروکنم دخترم براپدرش نقا ...

وای من چه قشنگ کاش مام بچه داشتیم براش نقاشی میکشید ماگ حرارتی خوبه به نظرت

من امشب شام میپزم  و کیک میگیرم میرم خونه بابام اینا واسه روز پدر

واسه شوهرمم نمیدونم چیکار کنم والا کیک بگیرم شاید واسش

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام