2777
2789

از روز اولی که دنیا اومده اذیتم کرده با کولیک با هزار تا مشکل که نمیتونم بگم ....

حتی الآنم که این ویرایش تموم شده کدام اذیتم می کنه نه خواب دارم از دستش ن خوراک دارم از دستش 

همش شلوغ کاری می‌کنه همش الکی گریه می‌کنه بهونه میگیره زر زر می‌کنه 

بخدا منم آدمم منم خستم منم انسانم کم میارم😭😭😭به مهمونی امروز میخواهم برم یه ساعت دیگه هنوز هییییچ غلطی نکردم حتی نمی‌خوابه تا پاشم یه هاکی بریزم سرم 

منی که اینهمه عاشق بچه و بچه دار شدن بودن دیگه زده شدم گاهی دیگه دوسش ندارم 😭

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من درک میکنم خسته شدی منم پسرم یکسالشه ولی در مورد بچت اینجوری نگو خدا قهرش میاد

بخدا ذله ام کرده دوستام هم بچه دارن همین بچه من 

علاوه بر اینکه اذیتشون نمی‌کنه صبح تا شب فیلم میبیننتفریح میکنم من یه دستشویی نمیتونم برم از دستش

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...
بخدا ذله ام کرده دوستام هم بچه دارن همین بچه من علاوه بر اینکه اذیتشون نمی‌کنه صبح تا شب فیلم میبینن ...

نه اصلا اینطور نیست همه مادرا سختی دارن این روزا میگذره کسی نیست کمکت 

نه اصلا اینطور نیست همه مادرا سختی دارن این روزا میگذره کسی نیست کمکت

شوهرم صبح می‌ره شب میاد مادرم گاهی میاد یه ساعت سر میزنه منم و این بچه و صبح تا شب