2777
2789

سلام

من دو ساله متوجه شدم اندومتريوز رحم دارم 

فعلا با قرص مدركسى پرو ژسترون كنترلش كردم 

ولى اين ماه خيلى اذيت شدم 

حالا ديگه ميخوام عمل كنم

اولا ميخوام ببينم عملش سخته يا نه ؟

چند روز بسترى ميخواد بيمارستان 

چون من فقط مامانم خبر نداره 

نميخوام هيچ فاميلى ،مادرشوهرى كسى خبر دار بشه 

🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل کردم.

عملش راحته

هیچ کس به غیر شوهرم هم خبردار نشد.

شبم تنها بیمارستان موندم.

در مورد برگشتشم هیچ نظر قطعی وجود نداره.

اصلا نباید ذهنت رو مشغول این بیماری بکنی چون استرس واسه این بیماری سمه.

عملش سخت نیست عمه من ۶سال پیش عمل کرد فکر کنم ۲روز نگهش داشتن ولی الان چند ساله دوباره عود کرده😐😐😐همش دل درد میشه بدبخت میفته دو لا رو تخت گریه میکنه😐😐😐

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
من عمل کردم. عملش راحته هیچ کس به غیر شوهرم هم خبردار نشد. شبم تنها بیمارستان موندم. در مورد برگ ...

مرسى عزيزم اومدى نظر دادى 

شما چند سال پيش عمل كردى؟

بعدش مراقبت خاصى داشتى ؟يا رژيم غذايي 

🧿

من خردادعمل کردم.

قبلش هم کلی واسه خودم سوپ درست کردم که وقتی از عمل برگشتم غذا داشته باشم.

روزی که عمل میکنی بعدش فقط مایعات میتونی بخوری و از فرداش تا دو سه روز سوپ باید بخوری.

ولی من کلا بعدشم رعایت کردم تا یبوست نگیرم.

میوه و کمپوت و آب ولرم زیاد میخوردم.

مرسى عزيزم اومدى نظر دادى  شما چند سال پيش عمل كردى؟ بعدش مراقبت خاصى داشتى ؟يا رژيم غذايي ...

انجام دادن امضات خیلی سخته.این چیزیه که من مدام به خودم میگم ولی عمل بهش راحت نیست

من خردادعمل کردم. قبلش هم کلی واسه خودم سوپ درست کردم که وقتی از عمل برگشتم غذا داشته باشم. روزی ک ...

منظورم اينه مثلا سردى جات بده 

چىزى دكتر نگفت بخورى كه ديگه عود نكنه 

🧿