2777
2789
عنوان

خواستگارمممممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 38 پست
شما‌ بیشتر چی فکر میکنی ؟

عزیزم سکوت کن تا خودش بیاد دیگه پیگیر بشی میشی آویزون بنظرم آروم بشه برمی گرده ولی اول کاری خیلی بخودش گرفته حرف پدرت درسته فعلا خواستگاره

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما‌ بیشتر چی فکر میکنی ؟

اسی مواظب باش بهش پیام ندی که تا قیامت بدهکاری و سر هر چرتی باید عذرخواهی کنی و قهرشو تحمل کنی 

خیلی اشتباه کردی عذرخواهی کردی یادت باشه هیییییچوقت از هییییچ مردی غیر از بابات عذر خواهی نکن که طلبکار میشه 

الانم به خواهرش بگو برام‌مهم نیس آدمی که سر همچین موضوع مسخره ای میتونه ۱۰روز قید منو بزنه کسی که هرروز دم از عاشقی میزد منم مثل خودش قیدشو میزنم 

من بدهکار داداشت نبودم و موضوع برام اونقدری مهم نبود که بخام توضیح بدم 

الانم اگه خواست برگرده باید بخاطر ناراحتی هایی که تو‌این ده روز برام درست کرد ازم عذرخواهی کنه 

نخواست برگرده هم باشه بذار بره رفتنی میره و‌نمیشه جلوشو‌گرفت بگو بهش بگه یه جوری فراموشت میکنم که انگار هیچوقت ندیدمت 

ازت خواهش میکنم بخاطر اون خودتو کوچیک‌نکن گربه را دم حجله بکش خیلی خیلی مهمه 

بذار اون از رفتن تو بترسه نه تو از رفتن اون به حرفم گوش کن مرد را اگه لوسش کردی از حالت مردونه خارج‌میشه و شخصیتش وحشتناک میشه پس لوسش نکن ‌کاری که گفتم بکن ۹۹درصد برمیگرده 

اسی مواظب باش بهش پیام ندی که تا قیامت بدهکاری و سر هر چرتی باید عذرخواهی کنی و قهرشو تحمل کنی خیلی ...

اسی بهت قول میدم داداشش کنارش نشسته و به شما پیام میدند دوتایی چون دنبالش ندویدی میخاد ببینه قصدت چیه پس جلوش محکم وایسا و همین حرفایی که گفتم بگو بره به داداشش بگه 

اسی مواظب باش بهش پیام ندی که تا قیامت بدهکاری و سر هر چرتی باید عذرخواهی کنی و قهرشو تحمل کنی خیلی ...

چقدر جالب بود پیامت واسم 

پدر خودمم میکه بهش پیام نده برمیگرده

من اشتباهم این بود هی معذرت خاهی واسش‌ فرستادم

بعد الان چند روزه رفتم توی سکوت 

یهو دیدم خاهرش بهم پیام داد و گفت فکر نکن علی ارومه اونم خیلی داغونه و پوکیده و میگه مریم بهم دروغ گفته وراعتمادم از دست رفته

منم نوشتن نرگس باور کن بارها بهش میگفتم میخام از اونجا بیام بیرون و من قصدم پنهان کاری نبود

بعد بابام که فهمید خیلی دعوام کرد گفت اونا همینو میخان که تو بیفتی به معذرت خاهی

بابام گفت برو توی سکوت بهت قول میدم برگرده 

فقط من یکم استرس گرفتم چون خاهرش خدافظی فرستاد و گفت از دست ما کاری بزنمیاد ما خیلی دوس داریم ادامه بدین ولی علی میگه نمیتونم اعتماد کنم 

چقدر جالب بود پیامت واسم پدر خودمم میکه بهش پیام نده برمیگردهمن اشتباهم این بود هی معذرت خاهی واسش‌ ...

افرین به پدرت خیلی مرد عاقلیه خدا برات حفظش کنه 

اسی جون مردها همه عین همن فرقی ندارند شما هم ماشالا جوونی این بره یه خاستگار دیگه ولی اینو بدون اگه بره خودش ضرر کرده چون عشقی که تو بهش داشتی شاید کس دیگه نداشته باشه 

همیشه جوری رفتار کردی که فکر کرده خبریه و فهمیده از رفتنش میترسی خل بازی درمیاره و‌خودشو مزه میذاره برات 

پس اینبار سفت وایسا تا بفهمه کارش بد بوده 

طلبکاری کن همیشه طلبکار باش 

یه جمله میگم تو زندگیت بکار ببر بهترییییییین دفاع حمله اس 

هرجا میخای بدهکار نشی حمله کن 

الانم طلبکار بشو که این مدت عذابم داده و دیگه میخام بذارمش کنار 

مردیکه الان باعث‌ناراحتیم بشه نمیتونم روش حساب کنم 

اگه اون به من اعتماد نداره  منم ندارم چون اصلا مردی پشتم ندیدم که بخام بهش تکیه کنم 

اسی اگه واقعا دوستت داشته باشه بهت قووووول میدم برگرده 

ولی اگه بخاد بره اینو بهانه کرده که ولت کنه که بعیده بخاد ولت کنه فقط میخاد تو رو دنبال خودش بکشونه 

یه بار شوهرم به پسرعموش تو‌نامزدی گفت هرجور میتونی وابسته اش کن نامزدتو قربون صدقه اش برو خیلی سراغشو بگیر تا وابسته بشه اونوقت دیگه نمیتونه ولت کنه راحت باش

منم یاد کارای همسرم تو نامزدی افتادم که چقد منو به خودش وابسته کرد جوریکه هیچکدوم از عیب هاشو ندیدم و مهم نگرفتم و الان میگم کاش بیشتر فکر میکردم تازه چشمام بازشده 

شمارو هم وابستت کرده و هرکار دلش میخادباهات میکنه پس حیله شو بشناس و بهش بها نده 

حواست باشه وابستگیت باعث‌نشه عیب هاشو ندیده بگیری تو‌الان داری دوره ی شناخت طی میکنی پس خیلی حواستو جمع کن 

محکم‌باش و اگه برگشت تا چندروز باهاش سنگین باش و طلبکاربشو 

بی خبرمون نذار

چقدر جالب بود پیامت واسم پدر خودمم میکه بهش پیام نده برمیگردهمن اشتباهم این بود هی معذرت خاهی واسش‌ ...

چرت گفته که بترسی خداحافظی کرد 😂واقعا خنده داره شمارو چی فرض کردند بگو خداحافظ غریبه ی آشنا 

جوری فراموشت میکنم که انگار هیچوقت تو زندگیم نبودی خدافظ

اسی من جات بودم سفت میگرفتم براشون اگه رفت هم به درک 

چقد اسکلن اه لجم دراومد