2777
2789

کتاب نیمه تاریک وجود رو میخوندم که راجب پذیرفتن ویژگی های بد و منفی وجودمونه و درست استفاده کردن ازش در راستای پیشرفت؛

فصل اول و دومش راجب ویژگی های خودمون بود که سعی در انکارش داشتیم و واقعا جالب و کارآمد بود ولی فصل سوم رو واقعا نمیفهمم...

نوشته خودتون رو جای کسایی که ازشون متفرید بذارید و سعی کنید درکشون کنید و حتی اون ویژگی رو تو خودتون پیدا کنید و خودتونو باهاشون یکسان ببینید!!!!

برای مثال هم از بچه باز و متجاوز و قاتل استفاده کرده؛آخرشم یجوری با حالت تهدید نوشته که اگه از چیزی متنفر باشید همونو جذب میکنید!!!

سوال من اینه،این دسته از آدما چرا نباید قضاوت بشن؟!

چرا نباید مجازات بشن؟!از همه بدتر...چرا بین منی که اینهمه برای خوب بودن تلاش میکنم با کسی که کارایی میکنه که هم من و هم اطرافیان ازشون متنفریم و آسیب میزنن نباید فرقی باشه؟!

یعنی چی آخه قضاوت نکن و جذب میشه اصلا درک نمیکنم...

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی با کتابی که میخونی نظر مخالفی داشته باشی

من بیشتر به دنبال جواب درست ترم و فکر نمیکنم که نظر خودم بهتره به خاطر همینم مشتاقم که نظرتون رو بدونم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

چون اون آدم اینجا نیست که بخواد از خودش دفاع کنه باید حرف های اون هم شنید

خب فکر کردم شاید مدافعشو بتونم اینجا پیدا کنم

کسی که این فصل کتابو درک کرده باشه یا حداقل با من مخالف باشه

من بیشتر به دنبال جواب درست ترم و فکر نمیکنم که نظر خودم بهتره به خاطر همینم مشتاقم که نظرتون رو بدو ...

هر کسی مسئول شرایط زندگیشه نه هر شرایطی ولی تا حد زیادی ولی چون خود اون کسی که قضاوت میشه اینجا نیس که از خودش دفاع کنه نمیتونیم قضاوت کنیم فقط میشه رفتارش رو تحلیل کرد این نظر منه 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

تا حدودی این حرف درسته اما نه ۱۰۰درصد چون اگه ابتطور بود پس هیتلر هم هرکی جاش بود همونکارو می‌کرد که ...

منم هیچوقت به کسی که خودش آسیب دیده حق نمیدم که همونطوری به بقیه آسیب بزنه که عقده های روانیشو تخلیه کنه

فکر نمیکنم این فصل کتاب بتونه بهم کمک کنه بیشتر زده شدم ازش

این کتاب و خوندم یه جاهایی باهاش موافقم یه جاهایی نه

جزو کتابهای روانشناسی زرده

قرار نیست تمام مطالب یه کتاب درست باشه،

چون نویسنده اش بی نقص نیست

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

منم هیچوقت به کسی که خودش آسیب دیده حق نمیدم که همونطوری به بقیه آسیب بزنه که عقده های روانیشو تخلیه ...

این افراد باید درمان بشن حرفت درسته

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

خودم نخوندم ابجیم خوندش وقتی بیدار شد ازش میپرسم . 

اما من موافق اینم که خودمو جای کسی بزارم که شاید بهم بدی کرده باشه ( ولی با قسمت قاتل و متجاوز مخالفم و هیچ وقتم نمیخوام خودمو جاشون بزارم ) 

اما اون قسمت که گفت خودمونو بزاریم جای دشمن یا کسی که بدی کرده بهمون  رو درک میکنم و احساس میکنم به خود آدم بیشتر کمک می‌کنه تا بتونه ببخشه . 

نه ی نفر که با چاقو زده بهت و .. اینا رو نمیگم منظورم از لحاظ رفتاری و . . . هست 

کتاب را نخوندم. میشه گفت افراد جنایتکار قربانی هستند چون در خانواده و محیط بد به دنیا اومدند و بزرگ شدند. ولی از طرف دیگه انسان ها اختیار و اراده دارند و از یک سنی مسئول افکار، رفتار و اعمالشون هستند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من این کتاب رو خوندم ببینمیخواد اینو بگه که اگه رفتار بدی از کسی میبینیدممکنه شماهم تو شرایط اون بود ...

خب منم اینو قبول دارم ولی اینکه بخوام اون ویژگی رو تو خودم پیدا کنم و بپذیرم هرگز

این یه نوع پرورش ویژگی منفیه و من حتی دوست ندارم به همچین چیزایی فکر کنم چه برسه که به خودم تعمیم بدم