2777
2789
عنوان

شوهری که اولویتش خانوادشه

185 بازدید | 18 پست

ببنیند حق با کیه لطفا.

من بخاطر نامزدم شهر خودمو ول کردم و اومدم شهر نامزدم. اینجا شاغل هستم و شرایط کاری خوبی دارم. کار من به دلایلی از فردا تعطیله تا اخر هفته یعنی 4 روز پشت هم. به نامزدم گفتم 4 روز تعطیلم چه برنامه ای داری برام؟میگه ما شاید بخوایم بریم مشهد پیش داییم :/ بذار برنامه مشخص بشه بعد بهت میگم. یعنی میخواد ببینه اگرررر برنامه مشهدش جور نشد بعد برای من برنامه بریزه.و اگرم جور شد که بره و من بمونم و حوضم. مشهد رفتنش هم با خانوداشه و کاملا تفریحی. ولی خب تقریبا چند ماهی هست دایییش رو ندیده.بجز این هیچ ضرورتی نداره. به نظرتون من حق ندارم ناراحت بشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چوت همسر من هم کلا از اول اینجوری بوده بهت میگم. چاره ای نداره با دعوا با بحث با توضیح عوض نمیشن اصولا. مگر بیاد مشاوره. یاد بگیر توهم دوست پیدا کنی با تور خودت بری سفر اگه نبود. سخت نگیر و حساسش نکن. این تجربه منه البته. اگر هم میتونی توهم باهاشون برو. بحث فق@ باعث کدورته به نظر من. مگر با سیاست و عشوه بلد باشی بهش بگی. بگی آخه دلم میپوسه عشقم بره من تنها بمونم. بگو دوست دارم پیش تو باشم

جمله اولت کاملا سرکوفته ب اون ! تو خودت خواستی مجبورت نکرد . دوستید باهم درسته ؟

سرکوفت نیست. بحث اینه که من بخاطر ایشون از شهر و همه چیم گذشتم و اومدم غربت.ولی ایشون بخاطر من حاضر نیست داییش رو اولویت قرار نده :/

سرکوفت نیست. بحث اینه که من بخاطر ایشون از شهر و همه چیم گذشتم و اومدم غربت.ولی ایشون بخاطر من حاضر ...

تو الویت نیستی گلم . بیشتر فکر کن رو رابطتت 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
سرکوفت نیست. بحث اینه که من بخاطر ایشون از شهر و همه چیم گذشتم و اومدم غربت.ولی ایشون بخاطر من حاضر ...

خب اگه دوستین که انتظارت رو یکم پایین بیار من فکر کردم همسرته

خب اگه دوستین که انتظارت رو یکم پایین بیار من فکر کردم همسرته

یعنی روابط رو فقط بر مبنای خطبه عقد میدونید؟ اینکه من همیشه ایشون رو اولویت قرار دادم و ایشون نه مهم نیست؟