2777
2789
به نظرم ترتیب یه رستوران یا کافه رو‌بده اونجا باهاش حرف بزن و یه کادو بهش بده دلیلش رو بپرس

میدونی چیه

مدتیه باهاش ارتباطم کم شده مثل قدیم نیستیم

میترسم دیگه ازم خوشش نیاد... نمیخوام جوری بشه مستقیم بهم بگه ازت خوشم نمیاد

من هیچ کدوم رو نکردمولی من راستش خیلی کار دارم به طوری که کم وقت میکنم باهاش باشمممکنه دلیلش این باش ...

خوب وقت باید بزاری واسش اینم عامل خیلی مهمیه. روزی 5دقیقه وقت بزار حداقل تلفنی باعاش بحرف. ب بهانه های مختلف کادو واسش بخر. سودرایزش کن. خانم ها توجه و محبت میخوان

خدایا بیا و.بغلم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چیهمدتیه باهاش ارتباطم کم شده مثل قدیم نیستیممیترسم دیگه ازم خوشش نیاد... نمیخوام جوری بشه مس ...

شاید کم براش وقت میزاری یا توجه نمیکنی یا ابراز محبت نمیکنی اگه اینا درست باشن دیگه مشکل از خود دختره 

خوب وقت باید بزاری واسش اینم عامل خیلی مهمیه. روزی 5دقیقه وقت بزار حداقل تلفنی باعاش بحرف. ب بهانه ه ...

من راستش خیلی نتونستم این کارو انجام بدم

چون واقعا درگیر یسری کار ها بودم

البته پیام که میدادم ولی نه زیاد (زیاد اهل مکالمه ی تلفنی نیستم)

قبلنا خیلی گرم بود ولی مدت کوتاهی سرد شده

به نظرتون دخترا اینقدر سریع یادشون میره؟ 

من که خودم هرگز اینجوری نیستم

برو خواستکاریش

آخه مدت زیادی نیست که ، برای خواستگاری حداقل باید ۲ سال اینا با هم باشیم و همو خوب بشناسیم نه همین جوری

فقط نمیدونم الان خودتون به عنوان یه دختر چقدر طول میکشه کسی که دوستش دارید رو فراموش کنید

آخه بقیه میگن دخترا یهو سرد میشن

این درسته؟

آخه مدت زیادی نیست که ، برای خواستگاری حداقل باید ۲ سال اینا با هم باشیم و همو خوب بشناسیم نه همین ج ...

ی دختر اگه کسیو دوس داشته باشه مگه مردن باعث بشه فراموشش کنه ولی اونم الان فک مکنه تو از اون خوشت نمیاد میکه اگه ذوسم داشت واسم وقت میزاشت. براش توضیح بده ک مشکلات داری بگو این مدت درکم کن

خدایا بیا و.بغلم کن
من راستش خیلی نتونستم این کارو انجام بدمچون واقعا درگیر یسری کار ها بودمالبته پیام که میدادم ولی نه ...

ببین نه وقت داشتی ببینیش نه زنگ بزنی نه پیام بدی

احتمالا اونم تلاششو کرده دیده فایده ای نداره الان سرد شده

اگه رابطه رو میخوای باید براش وقت بذاری. هر چقدر هم درگیر باشی دیگه روزی نیم ساعت میتونی یه تماس بگیری

ی دختر اگه کسیو دوس داشته باشه مگه مردن باعث بشه فراموشش کنه ولی اونم الان فک مکنه تو از اون خوشت نم ...

درسته.... امیدوارم هنوز دوستم داشته باشه چون واقعا پشیمونم از کارم

اینو میدونم که قدیما خیلی دوستم داشت ، اگه دخترا علاقه رو یادشون میمونه فکر کنم بتونیم برگردیم

ببینم چی میشه...

ممنونم از کمکتون

ببین نه وقت داشتی ببینیش نه زنگ بزنی نه پیام بدیاحتمالا اونم تلاششو کرده دیده فایده ای نداره الان سر ...

آره درست میگید...

شاید تقصیر از من بود

ولی وقتی میدیدم اون خودش اعتراضی نمیکنه حس نکردم مهم باشه براش اینکارا

درسته.... امیدوارم هنوز دوستم داشته باشه چون واقعا پشیمونم از کارماینو میدونم که قدیما خیلی دوستم دا ...

تو بهش توضیح کامل بده بگو مشکل داشتی اونم درکت میکنه. ولی ی کادو خوبم واسش بکیر برین کافه

خدایا بیا و.بغلم کن
درسته.... امیدوارم هنوز دوستم داشته باشه چون واقعا پشیمونم از کارماینو میدونم که قدیما خیلی دوستم دا ...

یکم بیشتر وقت بزار برین بیرون وتلفنی بعد بهش حرفا وحرکاتش دقت کن اگر حس کردی دوباره بهت علاقه وتوجه داره یعنی دوست داره و فقط چون کم توجهی کردی سرد شده.اما اگر دیگه اون ذوق وعلاقه رو ندیدی ممکنه بهت علاقه نداشته باشه 

یکم بیشتر وقت بزار برین بیرون وتلفنی بعد بهش حرفا وحرکاتش دقت کن اگر حس کردی دوباره بهت علاقه وتوجه ...

آها 

امیدوارم هنوز دوستم داشته باشه... ولی به هر حال نهایت تلاشمو میکنم