2777
2789
عنوان

پراید رو بی کلاسی میدونیید

229 بازدید | 18 پست

سلام

اگه کسی پراید داشته باشه کنسله؟

بعصی دخترارو میبینمم انگار خیلیی مهمه براشون

برا همین کار خواستگار رد میکنن

خدای خودتون بدبخت نکنید خیلی پرایدم ندارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پراید به طور کلی بی کلاسی نیست.

خصوصا اگر پسر توی این شرایط اقتصادی با پول خودش خریده باشه.

ولی بستگی به سطح مالی و خانوادگی دختر هم داره دیگه.

وقتی کادوی تولد دختر پرادو باشه طبیعتا پراید واسش عددی نیست.

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

نه 

خیلیا توان خرید همین پرایدی که میگید رو ندارن 

خیلیم اوکیه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خب هرکسی الویت هایی داره

برای من همیشه وضع مالی مهم بود 

چون خونه پدرم همه چی فراهم بود

نمیتونستم قطعا برم تو ۵۰ متری مستاجر شم

خوبه هرکسی الویت های خودشو داشته باشه اتفاقا

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

پراید به طور کلی بی کلاسی نیست.خصوصا اگر پسر توی این شرایط اقتصادی با پول خودش خریده باشه.ولی بستگی ...

خوب شما از یه پسری خوشت میاد

یعنی با پراید بیاد خواستگاری میگی کادو من پرادوو بود الان با پراییییید میای دم خونه ما؟

واسه تازه به دوران رسیده ها و گشنه ها بله بیکلاسیه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

من خودممم عاشققق ماشینمم یعنی عاشق واقعی.

ولییی تو این زمونه کسی پرایدم داشته کلی زحمت کشیده براش

برا من بیشتر اون شخص مهمه تا چی داره یا نداره

خیلی بدجنسانس به یه پسر بگی ماشینت خوب نیس کنسلی

خوب شما عاشق پسر کم پول بشین جریانش چی میشه

نامزد سابقم اه در بساط نداشت پیاده باهاش خیلی جاها رفتم 

اخرش خیانت کرد ما خانوادگی قابل قیاس نبودیم اصلااا ولی قدر دونست ؟ نه بعد من تو محل کارم خیلی پسر میبینم هرچی سطح مالی بهتری داشتن برعکس عقیده ۹۰ درصد چون اعصاب اروم تری داشتن بهتر رفتار میکنن

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

خوب شما از یه پسری خوشت میادیعنی با پراید بیاد خواستگاری میگی کادو من پرادوو بود الان با پراییییید م ...

عزیزم کسی که خودش ماشینش خوبه و پرادو داره طبیعتا حواسش هست عاشق کی بشه که نه توی رودربایستی با پسر قرار بگیره نه دل اون بنده خدا رو بشکنه.

آدم که نمیتونه موقع ازدواج و تشکیل خانواده چشمشو رو همه چی ببنده و بگه فقطططط اخلاق مهمه .

به هر حال جایگاه های خانوادگی هم باید به هم نزدیک باشن دیگه .

هرکسی هم میگه من فقط اخلاق مد نظرمه دروغ گفته .

جایگاه های خانوادگی نزدیک هم نباشن خیلی شرایط سخته .

حالا چه آقا پایین خانوم بالا

چه برعکس.

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶