2777
2789

دیشب با دخترم بیرون بودم توی بازار محلمون

همینجوری با دخترم عادی حرف میزدیم راه میرفتیم، از کنارمون یه موتور رد شد،

اینم بگم اون کوچه ک بازاره همیشه شلوغه و موتور و ماشین معمولا نمیاد چون سخت رد میشه،

این از کنارمون ک داشت رد میشد متوجه شدم دونفر ک نشستن رو موتور سرشون ب سمت منه دیدم خیره شدن ب من، تا رد بشن جلوتر، منم زیاد دقت نکردم بهشون ولی متوجه خیره بودنشون شدم، بعد یکم ک جلوتر رفتیم موتوره دور زد توی اون شلوغی بزور، دیدم همونا همچنان ب من خیره هستن، انگار اومده بودن جلوم ک منو ببین کی هستم 

تا رد بشن برن همینجور نگا میکردن من فقط گاهی چشمم بهشون میفتاد تابلو نگا نکردم اما قشنگ متوجه نگاه مرموزشون شدم

قصدشونم مث بقیه مزاحمت نبود چون هیچ رفتار یا حرفی نداشتن واس جلب توجه

خلاصه از دیروز موندم تو فکر خیلی ترسیدم ب همسرمم نمیتونم بگم

بنظرتون داستان چی میتونه باشه

مثلا ممکنه منو با کسی اشتباه گرفته باشن و اومده بودن مطمئن بشن من اونم یا نه؟ 

پیش ب سوی قوی تر شدن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کسی اشتباه گرفته.دور زده ببینه تا مطمئن شه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

دزد ممکنه باشن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نمیدونم شایدقیافشونم یجوری بود ادم میترسه

گاها دنبال کیف قاپی یا خفت کردن ممکنه باشن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

الان یادم افتاد من دستبند طلا دستمه، ینی ممکنه بخاطر اون باشه؟حالا یوقت دیگ نیان سراغم؟!

نه دیگه گمت کردن 

اما بیرون نیری یا طلا نزار یا بپوشون 

من حوادث زیادی از این چیزا میفهمم تو شهرمون نمیگم نترسی 

اعلب هم موتوری هستن چون با موتور راه فرار زیاده 

خب چرا اونجوری تابلو نگا میکردن اخهانگار واسشون مهم نبود من شک کنم

دور از جونت یه دستبند بدزدن ۱۰۰میلیون کاسب میشن اونم تو این وصعیت اقتصادی خیلیا به این کثیفیا رو میارن خدا بزنه تو کمرشون

دور از جونت یه دستبند بدزدن ۱۰۰میلیون کاسب میشن اونم تو این وصعیت اقتصادی خیلیا به این کثیفیا رو میا ...

اره زیاد شنیدم ازین داستانای دزدی

خودمم ترسوعم

اما من سعی میکنم جاهای خلوت نرم کلا، چ طلا داشته باشم چ نداشته باشم باز میترسم از جاهای خلوت

یجور فوبیا دارم 

اما دیروز اونجا اصلا خلوت نبود و اگرم میخواستن چیزی بدزدن راه در رفتن نداشتن چون شلوغ بود

خلاصه هر چی ک بود منو ترسوندن ازون موقع سردرد دارم

پیش ب سوی قوی تر شدن...