2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشوهر منچند سال پیش ۵۰۰ داد خودم بجاش خجالت کشیدم 

تین درحالیه که تو اقوام مادر پدر کادو خونه با بچه هاشون تلوزیون و یا  مبل میدادن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بستگی به خیل چیزا داره 

مثلا اینکه توی عروسی چقدر دادن ، توی هزینه ها چقدر کمک کردن ، ...

و اینکه کلا آدم خوب کادو بده ای هستن یا نه 

خیلی خودتو اذیت نکن سر این مسائل🩷

همون «اایزابل» هستم.

بستگی به وضعیت مالی و رسم و رسومشون داره ، چون بالاخره کادوی عروسی هم داده شده

ما تقریبا یه تومن با یه جعبه شیرینی یا شکلات ، اگه دعوت کنه البته وگرنه خودمون خونه عروس نمیریم

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

به نظر من این رسم کادو عروسی و دیدن بچه خانه نوعروسی همش به فرهنگ هر قوم شهر و.. فرق میکنه یکی میره عروسی ۵۰میلیون میده یکی رسمشون ۲میلیون 

من در کشوری زندگی میکنم که زیرآن پر از گنج ولی روی آن پر از رنج 

خونه برا خودشون باشه، در ۴،۵ تومن

مستاجر باشن، ۱ تومن

معمولا هم پول می‌دیم، با شیرینی یا شکلات یا گل

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
مادرشوهر منچند سال پیش ۵۰۰ داد خودم بجاش خجالت کشیدم تین درحالیه که تو اقوام مادر پدر کادو خونه با ب ...

مادرشوهر و جاری من اومدن خونمون از شهر دیگه(ما یه شهر دیگه زندگی میکنیم)۳روز موندن با بهترین پذیرایییییی ۵۰۰ دادن!!!جاریم هم ۳۰۰ نقد داد،با یه جعبه شکلات!!!

فقط از این ناراحتم که چرا اون همههه تدارک دیدم نه واسه پول کادو واسه بی ارزشی خودم ناراحتم

خونه برا خودشون باشه، در ۴،۵ تومنمستاجر باشن، ۱ تومنمعمولا هم پول می‌دیم، با شیرینی یا شکلات یا گل

مگر مستاجر هم کادو میخواد 

هرچند میدونیم نیاز داره و اتفاقا بیشتر بقیه نیاز داره اما ما واسه خونه دایمی کادو میدیم فقط

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی