2777
2789
عنوان

مسافرت رفتن با کیا بهتون کیف میده

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 20 پست
حالا اونایکه میگن تنهای واقعا تنهای رفتنیا همینجوری میگید؟

تنهایی خیلی خوبه 

خودت هر تایمی می خوای میری بیرون 

هر تایمی می خوای می خوابی غذا می خوری

دسته جمعی باید تابع باشی 

تصمیم بگیرن برن یه غذایی بخورن شما هم باید همونو بخوری حتی اگه دوست نداشته باشی

شاید شما دلت جنگل بخواد اما بقیه تصمیم میگیرن برن دریا

کلا تنهایی تصمیمات با خودته 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

من تنهای رو نمیتونم درک کنمحس میکنم خوب نمیشهبرا من که خوب نشد😂.به نطرم خیلی ساکت میشهه اطرافتتنهای ...

من ده سال تنها زندگی کردم اصلا تنهایی خوب نیست سفر که دیگه اصلا 

آدم وقتی تنهایی نکشیده دوست داره گاهی تنها باشه ولی یه ندت تنها باشی میبینی چقدر سخته 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تنهای رو نمیتونم درک کنمحس میکنم خوب نمیشهبرا من که خوب نشد😂.به نطرم خیلی ساکت میشهه اطرافتتنهای ...

اگه درونگرا باشی آره حست توی خودت می مونه 😁 من چون فیلم و استوری زیاد میگیرم توش حرف میزنم و دوست هم زیاد پیدا میکنم همون لحظه معمولا اوکی ام

چراتنهای مگه چی داره.چون من رفتم تنهای دیدم ۲ ساعته خسته شدماز ساکت بودن اطرافمحسی که منتقل نمیشد تو ...

نمیگم تنهایی خوبه کلا ...آدم برای تنهایی آفریده نشده ...منظورم اینه فعلا بعد سالها و مدت ها دلم میخواد یه سفر برم چون خسته خانه داری و بچه داریم دلم میخواد برم یه چند روز توخودم کسی هی کسی صدام نزنه ...نه خدایی نکرده همیشه تنها ..‌‌‌‌‌‌‌براتنوع وقتی یه مدت خیلی شلوغی تنهایی یه نفس کشیدنه وگرنه ذات تنهایی برا همه چی بده چه زندگی چه سفر 

امید آخرین چیزیست که میمیرد