2777
2789

ینی هیچ قرصی امپولی شربتی چیزی نیس خلاصمون کنه از دست چربی مو😐😐؟  

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل منم هست خیلی رو مخه

شامپو اینام جواب نمیده

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

مشکل منم هست خیلی رو مخهشامپو اینام جواب نمیده

دقیقا شامپو ها الکیه  حالا کاش من از اول اینشکلی بودم

بدبختی اینه  یدفعه  اینجوری شدم

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

نه واقعا ولی ی شامپو من میزنم باز نسبت به بقیه بهتره شامپو ضد شوره مخصوص موهای چرب فولیکا

چند روز خشک میمونه سرت؟

دقیقا شامپو ها الکیه حالا کاش من از اول اینشکلی بودمبدبختی اینه یدفعه اینجوری شدم

منم همینطور گاهی یکی دو روز خود به خود اوکی میشه بعد خود ب خود چرب میشه باز😐 پوست صورتمم درگیر کرده 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

من در حدی بود که از حموم میومدم دو ساعت بعد چرب بود الان تقریبا دو روز

من حموم برم  یه روز کامل خشکه روز دوم کمکم چرب میشه  روز سوم چربه

منم همینطور گاهی یکی دو روز خود به خود اوکی میشه بعد خود ب خود چرب میشه باز😐 پوست صورتمم درگیر کرده

نمیدونم چ غلطی کنم  قدر موهای خشکمو ندونستم هی میگفتم  کاش یکم چرب بود   چرب شد  به  گوه خوردن انداخته  منوووووووووو  خستم  کرده

من تازه کلیر ضد شوره کنترل کننده چربی گرفتم اصلا اثر نداره یه روز خوبه فقط روز دوم چربی میریزه از سر ...

دقیقا شامپو های موی چرب همه الکیه