2777
2789
عنوان

خوردن راکوتان ایا باعث💊

99 بازدید | 19 پست

من یع مدت راکوتان خوردم  که موهامو خشک کنه  یکی دو هفته خوردم اثرش بدک نبود موهامم خشک کرد چرب نشد دیگه ولی قطع  کردم باز چرب شد   سوالم اینه  اگه طولانی مدت بخورم ممکنه برا  همیشه چربی از بین ببره؟

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راکوتان شنیدم خیلی ضرر داره حالا چیکار ب چربی های سرت داری تند تند دوش بگیر

نمیخام چرب شه

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

نه چون من نه ماه خوردم و خودت می‌دونی به شدت خطرناکه و باید زیر نظر پزشک و با آزمایش ماهانه خورده بش ...

چربه یرت؟

راکوتان واقعا پرضرر ترین داروعه واقعا نمیدونم چرا استفاده میکنین به چه قیمت . بدنو از تو میپوکونه و ...

چه غلطی کنم اخه با این چربی

من دو ساله دارم به خاطر جوش میخورم زیر نظر دکتر، الان هفته ای یکی میخورم وماه دیگه دورم تمومه 

بدنم نابوده شد بماند، موهام هم مثل قبل چرب میشه 

موی چرب رو فقط سعی کن هر روز نشوری که عادت میکنه

من برا بینیم خوردمشدید پوستم موهامم خشک شدریزش شدید موهم گرفتم

بعد قطع برگشت چربی؟

من برای پوستم رفته بودم دکتر بهم نورم اسکین داد

یعنی به معنای واقعی پدرم درومد

هم م‌هام ریزش گرفت هم خشکی دست و کل بدن داشتم

خشکی چشم گرفتم

بعضی وقتا خونریزی رکتوم

اصلا خیلی پر ضرر بودد 

خودم‌از پیش خودم کم کم قطع کردم واقعا بد بود

چون میگذرد غَمی نیست🤍

درمانش هر چی باشه راکوتان نیست شامپو مخصوص موهای چرب بگیر

الکیه

راکوتان حتما باید با نظارت پزشک متخصص و با ازمایش های قبلی خورده بشه دکتر باید مطمئن بشه کبد و کلیه تحملشو دارن ضمنا نباید سر خود قطع و وصل بشه چون خیلی قوی هست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚