2777
2789

چند روز تاخیر داشتین؟

ن علایم پریودی دارم ن بارداری روز ۳۱ سیکلمه

بیبی چکمم منفی بود امروز و دیروز

ازمایشم بدم بیخودیه چون هیچ علامتی ندارم و مطمئنم باردار نیستم..

چیکار کنم؟ تجربه مشابه دارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چطوری خوبی؟ چقدر گشتم تا پیدات کنم😂 من رفتم ای وی اف این جمعه مشخص میشه چند تا جنین دارم 🥰 ولی دهنم سرویس شد 😁 فکر نمیکردم انقدر سخت باشه امروز روز ۵ هست که تخمک کشی کردم تازه امروز خوب شدم داشتم میمردم دیگه داروها آمپول ها ام که یه طرف ولی خدارو شکر گذشت انتقالم موند این پریودی نه پریودی بعدی راستش شادی کردم موند فعلا یکم استراحت میکنه بدنم هم جسمی هم روحی خیلی اذیت شدم فعلا هم روم تاثیر داره آدم دلش میخواد بره مسافرت🤣

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام چطوری خوبی؟ چقدر گشتم تا پیدات کنم😂 من رفتم ای وی اف این جمعه مشخص میشه چند تا جنین دارم 🥰 ول ...

سلام عزیزم چطوری تو خوبی؟

وای بسلامتی چ زود رفتی 

خیلی سخت بود ؟ درد داره ینی؟

چن تا تخمک ازت گرفتن؟ خداروشکر حالت خوبه و هایپر نشدی

سلام چطوری خوبی؟ چقدر گشتم تا پیدات کنم😂 من رفتم ای وی اف این جمعه مشخص میشه چند تا جنین دارم 🥰 ول ...

من هنوز تازه رفتم پیش ی دکتر و برا شوهرم ازمایش اینا نوشته ک اگه واقعا لازمه بریم ای وی اف

من کلا فقط ترسم اینه اسپرم خیلی ضعیف بشه و جنین خوب نشه..تو شوهرت هیچ مشکلی نداشت ازمایشش روزی ک نمونه داد؟

سلام عزیزم چطوری تو خوبی؟وای بسلامتی چ زود رفتی خیلی سخت بود ؟ درد داره ینی؟چن تا تخمک ازت گرفتن؟ خد ...

فدای تو امروز خوب شدم😅 آره خدا خواست شوهرم راضی شد و خدا کارامو زود ردیف کرد 🥰 درد که بعد تخمک کشی کلا بهم میریزی تا اتاق عمل رفتنی با شادی رفتم😂 میدونی چون اولین راه ادم هست آدم میدونه میخواد به هدفش برسه سخت نمیاد به چشم آدم مبادا از اون روزی که بخوای برای بار دوم بری انشالله اولین و آخرین بارم بشه 🤲 ۲۵ تا تخمک کشیدن خدارو شکر هایپر نشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هنوز تازه رفتم پیش ی دکتر و برا شوهرم ازمایش اینا نوشته ک اگه واقعا لازمه بریم ای وی افمن کلا فقط ...

دیگه خدا مارو تو این لاین قرار داده😂🤣 باید با ترسامون روبه رو بشیم آدم‌بوده همه دکترا قطع امید کردن ولی مادر شده مال ما که چیزی نیست اگر خدا بخواد بده میده الان علم پیشرفت کرده اگر شوهرت مشکل داشته باشه اول خدا بازم خدا بگو میکرو کنن والله چیزی نگفتن خودمم به ذهنم نرسید بپرسم ولی آزمایشای شوهرمو که دیدن گفتن مشکلی نداره چند ماه پیش داده بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40