2777
2789
عنوان

بعضی خواهر شوهرها سم خالص

123 بازدید | 11 پست

تو این هفته برادر شوهرم از شوهرم پول قرضی میخواست شوهرم نداد حالا خواهر عفریته اش تو اینستگرام یه پست برا شوهرم فرستاده که «هر برادری بعد ازدواج به مادرش کمک میکنه باید به زنش احترام گذاشت»

شوهرم جوابشو نداد به نظرتون نباید جواب میداد؟؟؟

خواهر برادرای شوهرم مجردن ولی همش توقع دارن نمی‌دونم چه جوری روشون را کم کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اینکار باعث میشه خود مرد تخریب بشه عزت نفسش خانوادش هستن هااا

خانواده ای که انقدر اهل سواستفاده هستن و این رفتارای بچگانه رو دارن همون بهتر که ارتباطی باهاشون نباشه

🦦

مگه نمیگی برادرشوهرت پول خاسته مادرش که نخاسته؟؟

شوهرت بگه خداروشکر احترام مادرم رو همیشه داشتم نه بخاطره احترام گذاشتن دیگران بلکه بخاطره اینکه مادرمه مگرنه بقییه فقط لب و دهنن یه روز هستن دیگه نیستن

اینجوری نشون میده اصلااااا به احترام گذاشتن و نذاشتن اونا احتیاجی نداره و نترسیده و عصبانی هم نشده در کل خواهره رو آدم حساب نکرده اما مودبانه

خانواده ای که انقدر اهل سواستفاده هستن و این رفتارای بچگانه رو دارن همون بهتر که ارتباطی باهاشون نبا ...

باشه خانواده هیچوقت قابل جدا شدن از ادم نیستن انگار یه تیکه از هویتشن باید یکار دیگه کرد

بیا تا اومدنت دیر نشده.

خواستی بگی زندگی ما هم خرج داره از کجا بیاریم قسط داریم تواین گرونی چقدر پر توقع

بارها شده شوهرم توی حرفاش گفته زندگی متاهلی خرج داره و قسط و … ولی بازم روی اینا کم نمیشه

مگه نمیگی برادرشوهرت پول خاسته مادرش که نخاسته؟؟شوهرت بگه خداروشکر احترام مادرم رو همیشه داشتم نه بخ ...

اگه اینجوری بگه دفعه بعدی مامانش ازش درخواست میکنه برای قرض گرفتن 

همین الانم کاری به خواهرش نداره حدود ۴ تا ۵ ماهه اصلا همدیگه را ندیدن 

ما کلا دو ماهی یکبار میریم خونه مادر شوهرم و اون موقع هم خیلی وقت ها نه خواهرش هست نه برادرش

من بودم همسرمو مجبور میکردم بلاکشون کنه😑

شوهرم دو ماهی یه بار میره خونه باباش 

تقریبا ارتباط خیلییی کمی دارن 

ولی برعکس من هفته ای یه بار میرم خونه مامان بابام 

دلم نمیاداین ارتباط ضعیف قطع کنم آخرش پدر مادرش هستن