2777
2789
عنوان

رفیق پسر داشتن

498 بازدید | 41 پست

من با ی آقای ب واسطه کاری تو تلگرام آشنا شدم

خیلی این آقا با ادب و با شخصیته حتی تو اینستا همدیگرو فالو کردیم همش ب من میگ رفیق منی تو..

واقعا مثل ی رفیق بوده برام همش از مشکلاتم براش گفتم اون دلسوزانه گوش داده و کمکم کرده..

ولی همش کلیپای عاشقانه میفرسته من ب شدت بهش وابسته شدم همش ب خودم میگم شاید اونم از من خوشش میاد ولی تا من ی کلیپ احساسی میفرستم در جوابم میگ(دور سرت بگردم رفیق.بهترینی برام) همش کلمه رفیقو میگه..

همش ب خودم میگم تلگرامو و اینستارو حذف کنم راحتشم ولی نمیتونم دارم دیونه میشم..لطفا بهم بگید معنی این کلیپای عاشقانه ای ک میفرسته چیه؟

ب خودم میگم شاید اونا(ایشون کرد هستن) برا رفیقاشون از این کلیپای عاشقانه میفرستن من بی جنبه ام😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂

رفیق پسر وجود خارجی نداره

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

خیلی واضح داره میگه شما فقط ی رفیق و دوستی...نه عشق و شریک احساسی..این دو تا زمین تا آسمون فرق دارن

کی میگه اون داره کام جویی هاشو می‌کنه ولی در این حال با ذکر واژه رفیق نمیزاره کار جدی بشه

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار