2777
2789

سلام پسر من از اول سال تحصیلی این هفتمین باریه که سرما خورده و هر بار سه روز یا بیشتر کلاس نرفته. 

این بار هم آنفولانزا گرفته و به همه مون سرایت کرده. 

بچه های شما هم همینطورند؟ 

داغون شدم دیگه. 🥺🥺

به مدیر پیش دبستانیشون زنگ بزنم بگم این چه وضعیه چرا مادرها بچه های مریضشون رو میفرستند کلاس، اینطور بقیه هم مریض میشند؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره زنگ بزن بعضی مادرا واسه راحتی خودشون بچه ها رو میفرستن مدرسه

داغون شدم بخدا الان یه هفته ست پسر من مدرسه نرفته.

اون وقت بقیه بچه هاشون رو میفرستند. 

دو بچه ی یه ساله هم دارم همش اول پسر بزرگم میگیره بعد کوچیکا. 

طبق تجربه ی من تا کلاس چهارمش همینه😁

به نظرتون به مدیرشون بگم یا فایده نداره؟ خیلی خسته ام. خودم امروز علائم انفولانزا رو دارم. دخترم تموم دیروز رو گریه میکرد رو پا باید تابش میدادم. 

به نظرتون به مدیرشون بگم یا فایده نداره؟ خیلی خسته ام. خودم امروز علائم انفولانزا رو دارم. دخترم تمو ...

بگی هم بی فا یده اس نمیتونن مادرا رو زور کنن نفرستن مدرسه واقعا خدا لعنت مادرای بی فکر بکنه 

بگی هم بی فا یده اس نمیتونن مادرا رو زور کنن نفرستن مدرسه واقعا خدا لعنت مادرای بی فکر بکنه

ممنونم درست میگین فایده نداره. مدیرشون هم از ایناییه که سریع میپره به ادم.