2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار واسه خواهر بزرگم خواستگار اومده بود من رفتم باهمشون احوالپرسی کردم مامانم کلی حرص خورد والا خواستگارشم دهنش وامونده بود انتطار اینهمه روشنفکری رو نداشتن    

آقاا رفتم مدرسه راهنمایی هم بودم بچه نبودم که بگم بچه بودم حالیم نبود معلممون گفت فلان کتابو دربیاری ...

واااای خدااای من.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

من با اینکه بعد از زایمان اضافه وزن نداشتم توی شیردهی ۲ سه کیلو اضافه کردم شدم ۵۷ کیلو خلاصه این مادر شوهر من با اینکه خودش ۸۰ کیلو هست یبار به من برگشت گفت وااااااییییییی چقد باسنت بزرگ شده منم اینقد زورم گرفت گفتم اتفاقا شوهرم اینجوری بیشتر دوس داره دیگه دیوونه شد برگشت به شوهرم گفت ببین زنت چقد بیادبه شوهرمم بهش گفت خوب چرا بهش اینجوری میگی تا اینم جوابت بده و تینگونه بود که حسابی شوهر ومادر شوهرمو حرص دادم و خندیدم