2777
2789

اول خودم میگم

خونه مامانم اینا پشتی داره منم هروقت میخاستم بشینم ازاول تصمیمم به نشتسن تا لحظه رسیدن ماتحت مبارک به زمینپشتمو میکشیدم به پشتی ینی وقتی قصد میکردم بشینم از سر پشتی بگیر تا تهش خودمو روش میکشیدم عین سرسره خواهرم همیشه حرص میخورد پشتیا خراب میشه بعضی وقتا هم فرش جمع میشد ولی منکه آدم نمیشدم      

ما 4تا بچه بودیم پشت سرهم خیلی فاصله سنیامون کم بود اون موقع ها نوشابه از این خانواده ها مد نبود از این شیشه ایا مد بود و همه خونواده هام هم یه باکس کوچولو سبدی نوشابه داشتن شیشه هارو میزاشتن تووش سر ظهر تو کوچه همش صدای شرینگ شرینگ نوشابه میومد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداشم میگفت هرکی نوشابشو زودتر بخوره برندس منو خواهرمم ساده زودی شروع میکردیم به خوردن خودش زبونشو لوله میکرد سر دهنه نوشابه ادا خوردن درمیاورد وقتی نوشابمون تموم میشد بهمون میخندید میگفت دلتون بسوزه من نوشابه دارم شما ندارین بعدش ما میزدیم زیر گریه    

من از وقتی عاقل وبالغ شدم خیلی دوست دارم یکم کخ تو وجودم جل جل کنه که بتونم حال خیلیاروبگیرم اما نمیتونم دلم نمیاد,,,,اما از بچگییییی,,,,یه شب خواهرم تا صبح مشقامونوشت  معلممون فهمید گف کی نوشته گفتم خواهرم,,,,خواهرمم توهمون مدرسه بود سه کلاس بالاتر,احضارشد توکلاس ما,معلممون پرسید تومشقاشونوشتی ابجیم طفلی گفت نه,,,,گفتم هییییی دروغ نگو توننوشتی گفتم معلم میفهمه میزنم گفتی معلمتون غلط کرده,,,,خلاصه طفلی انقد خجالت کشید دوتا خطکشم خورد

فقط خودتوخودتوخودت
داداشم میگفت هرکی نوشابشو زودتر بخوره برندس منو خواهرمم ساده زودی شروع میکردیم به خوردن خودش زبونشو ...

استارتر چه تاپيک خوبی زدي ممنون.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

یبار توو دانشگاه دوستم بی اجازه گوشیمو برداشته بود پیامامو خونده بود منم شب قبلش با یکی از پسرای کلاسمون حرف زده بودم که این دوستم خیلی تونخش بود مثلن میخاست ازم مچ بگیره گفت خب باهم تا کجا پیش رفتین؟؟؟گفتم تا انتخاب اسم واسه بچه هامووون    آی حرص خورد آی حرص خووورد داشت اشکش درمیومد

یبار توو دانشگاه دوستم بی اجازه گوشیمو برداشته بود پیامامو خونده بود منم شب قبلش با یکی از پسرای کلا ...

آخرش چی شد 😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
من از وقتی عاقل وبالغ شدم خیلی دوست دارم یکم کخ تو وجودم جل جل کنه که بتونم حال خیلیاروبگیرم اما نمی ...

طفللللللللی خوااااهرت واقعن.....منم هیچوقت کتاب و دفتر و مداد نمیبردم مدرسه همیشه خواهر بدبختمو احضار میکردن دفتر که چرا خواهرت اینجوریه