2777
2789

دادگاه ها چطور؟

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

نه بارون اومد دیشب مدارس بازه هوا تمیزه

فکر کن بعد انجام بده قدر ثانیه ثانیه لحظه های زندگیتو بدون زندگی برگشت نداره ولی ترمزداره مواظب حرفات باش تا دل نازکی رو داغون نکنی تا میتونی انرژی مثبت بده تا انرژی مثبت دریافت کنی خودتو فدای حرفای بیهوده رودربایستی های نابود کننده نکنی بدون تو خود تو میتونی خودتو شاد یا ناراحت کنی پس بیا بهترین انتخاب و داشته باش برات آرزوی موفقیت میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شهر ری میشم دریغ ازیه قطره بارون هوا همچنان همون هست

من پیروزیم دیشب خیلی بارون خوبی زد شهر ری خیلی آلوده است چون ماشین سنگین ها تردد میکنند و توی طرح ترافیک نیست، دیروز بارون زد بخاطر هوا که تمیز شد مدارس و باز کردند عکس فرستادم تا سایت تایید کنه بعد  ببین هوا چه تمیزه کوچه ها خیس در کل ما وقتی بهشت زهرا میخوایم بریم اون طرفا خیلی آلودگیش زیاده 

فکر کن بعد انجام بده قدر ثانیه ثانیه لحظه های زندگیتو بدون زندگی برگشت نداره ولی ترمزداره مواظب حرفات باش تا دل نازکی رو داغون نکنی تا میتونی انرژی مثبت بده تا انرژی مثبت دریافت کنی خودتو فدای حرفای بیهوده رودربایستی های نابود کننده نکنی بدون تو خود تو میتونی خودتو شاد یا ناراحت کنی پس بیا بهترین انتخاب و داشته باش برات آرزوی موفقیت میکنم 

من پیروزیم دیشب خیلی بارون خوبی زد شهر ری خیلی آلوده است چون ماشین سنگین ها تردد میکنند و توی طرح تر ...

درسته آلودتره بیچاره بچه های ماهم بایدمدرسه برن

خدایا آینده بچه هام رو قشنگ بساز🙏😍

درسته آلودتره بیچاره بچه های ماهم بایدمدرسه برن

قزوین و فیروزکوه...  فکر کنم تعطیل کردند واقعا برای بزرگترها سخته نفس کشیدن چه برسه طفل معصوما که ریه هاشون تکمیل نشده و عادت به هوای آلوده ندارند فرمانداری شهرری جداست پس مدارس شهرری رو از تهران جدا کنن و به شرایط اونجا جداگانه تصمیم بگیرند برای تعطیلیه مدارس تا بچه ها نابود نشن با آلودگی که چشم چشم و نمیبینه بچه ها دارند تنفس میکنند 

قزوین و فیروزکوه... فکر کنم تعطیل کردند واقعا برای بزرگترها سخته نفس کشیدن چه برسه طفل معصوما که ری ...

دیگه اینجا روهم تعطیل نکردن دخترم الان ۱۳روزه درگیره ویروس جدیده فقط هم سرفه اونم یهو شروع شد سرفه های وحشتناک خیلی بده 

خدایا آینده بچه هام رو قشنگ بساز🙏😍

من دخترم رو نفرستادم هوا خیلی آلوده اس ازاینور هنوز سرفه داره ماسک میزد بچم نفس تنگی میگرفت

خوب کردی نفرستادی جون بچه ات از درس مهمتره عزیزم تا سالم نباشن چطوری درس میخوان بخونند، بهترینکارو کردی مادر واقعی بیشتر به سلامت بچش توجه میکنه 

من شهر ری میشم دریغ ازیه قطره بارون هوا همچنان همون هست

من پیروزیم دیشب خیلی بارون خوبی زد شهر ری خیلی آلوده است چون ماشین سنگین ها تردد میکنند و توی طرح ترافیک نیست، دیروز بارون زد بخاطر هوا که تمیز شد مدارس و باز کردند عکس  ببین هوا چه تمیزه کوچه ها خیس در کل ما وقتی بهشت زهرا میخوایم بریم اون طرفا خیلی آلودگیش زیاده