2777
2789
عنوان

سرد شدن یهویی دوست پسر

738 بازدید | 28 پست

حدود دو ماهی با اقایی اشنا شدم که درخواست از طرف ایشون بود و ادعا داشتند که عاشق شدن و قصدشون هم جدی برای ازدواج و پسر خوبی به نظر میرسن 

ما با هم چند باری بیرون رفتیم و همه چی خیلی خوب بود و کم کم هم من بهشون علاقه مند شدم 

خیلی توجه میکردند هدیه های گاه و بی گاه با دلیل و بدون دلیل برام میگیرند 

من تو جلسه دوم که بیرون رفتیم بهش گفتم که من قبلا ازدواج کردم و ازدواج ناموفق داشتم گفتند این موضوع اصلا براشون اهمیتی نداره و اوکی هستند خودشون قبلا اردواج نکردند 

خلاصه همه چی خیلی خوب بود ما با هم رابطه جنسی هم داشتیم 

حتی مادرمم دید و با هم صحبت کردن و قرار بر این بود روز پدر با پدرم صحبت کنن که پیشنهاد خودشون بود . الان از روز جمعه به این ور احساس میکنم رفتارش سرد شده اصلا نیست خیلی کم پیام میده دیر جواب میده و وقتی هم ازش میپرسم که چیزی شده یا اینکه گفتم اگر نیاز به تنهایی داری کافیه بهم بگی جواب سر بالا میده و یا اینکه میگه نه و بحث و عوض میکنه و سریع خدافظی میکنه میگه کار دارم

پسری که هر روز میگفت دلتنگم و دوست داشت منو ببینه الان اصلا نمیگه دلتنگم پیام کم میده و کلا خبری ازش نیست فقط دیروز تلفنی که حرف زدیم گفت تو فکر اینم به بابات چی بگم همین منم گفتم حرف پیش میاد دیگه خندید و دیگه هیچی نگفت

عصابم خورده نمیدونم چیکار کنم و چه رفتاری داشته باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا فکرش مشغول همینه ک چی بگه زیاد سر به سرش نذار تا پا پیش بذاره هی نپرس چی شده چی شده

خودمم همین فکرو کردم 

چون بازم با توجه به این که سرد شده گاهی تو پیامای کمی که میده میگه دوستت دارم 

فکر بد نکن یه موقع 

عشقم تویی و ...

آدمی که از خونه اول ادعای عشق و عاشقی میکنه سالم نیست

یه چیزی میگم که دردناکه ولی احتمالا توی شرایط شما صدق میکنه

آدمایی که رابطه جنسی میخوان فقط از رابطه، این مدل رقتار بینشون خیلی رایجه

که میگن عاشقت شدم و تو زن آیندمی و حتی جلوتر هم میرن و خانوادتو میبینن

اینجوری تایید رابطه جنسی رو ازت میگیرن، شاید بارها ازش شنیده باشی ما که مال همیم دیگه اشکالی نداره

ولی به محض اینکه شرایط جدی بشه غیب میشن و فرار میکنن

شرایط جدی شد، ایشون فرار کرد

امیدوارم دفعات بعدی عاقلانه تر انتخاب کنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دیگه رابطه چرا ؟ آخه میدونی اعصابت چرا خورده؟ فقط بخاطر همون رابطه اعصابت اینجوری خورده ...چون حس کنار گذاشته شدن داری عزیزم .... الان دیگه اگرهم که سرد شده و هرچی می‌گفته همه ش حرف بوده ،هیچ کاری نمیتونی کنی جز اینکه صبرکن و مدام پاپیچ نشو که دلزده تر میشی ...بزار هر مشکلی هست بیاد توضیح بده ...وقتی مرتب پیگیر بشی خوب نیست.

خودمم همین فکرو کردم چون بازم با توجه به این که سرد شده گاهی تو پیامای کمی که میده میگه دوستت دارم ف ...

اره خودمم پشیمونم از این موضوع ولی دیگه شده دیگه کاریش نمیتونم بکنم