2777
2789
عنوان

قرص خوردم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 35 پست
هر شب میکردم تا همین دیشبهر شب همین ساعتا یساعت با خدا حرف میزدمنماز و دعاشکرگزاریولی گوش نداد بهم

دعا نسبی ممکنه بگیره ممکنه طول بکشه .

دنیا همینه سختی داره گرسنگی داره مریضی داره همه چی میگذره 

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

سه چهارسال شد . جون کندم با همین کارا ک بتونم سرپا وایستم . نشد

فقط سه چهار سال؟من ده سال در خونه خدارو زدم تا حاجتم رو داد

خدا وظیفه ای نسبت به ما نداره هر چی میده از لطفشه

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکَى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عَاجِلاً قَرِیباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ اکْفِیَانِی فَإِنَّکُمَا کَافِیَانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکُمَا نَاصِرَانِ یَا مَوْلانَا یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
تو که زنده میمونی ولی بذار من یه چیزی بهت بگم... طولانیه ولی بخونش! دیدتو تغییر بدهتصور کن اون موجود ...

چقدر اولای حرفات مثل طرز فکره خودمه 😭 تک تک سلول های بدنم . روح قشنگم که خدا از وجود خودش ساختتش  . منطق و اگاهیام . قلبم . ریه ام . دستو پاهام تک تکشونو میپرستیدم و شکرگزارش بودم

همیشه تو سختیا که تنها بودم خودمو بغل میکردم . خودمو با گریه بوس میکردم . ولی الان حالم داره به هم میخوره از خودم ‌. حس میکنم روح پاکم تو زندانیه که مغز و بدنم ساخته و باس رها شه 

عزیزم همه سختی میکشن ماهم همینیم.... ولی اینو بدون خداوند عقل رو داده که خودت با تلاش به مسایل دنیوی برسی.. باور کن برا ماهم سخته ولی چون میگذرد غمی نیست دغدغه ها هر روز عوش میشه پاشو برو دکتر و بعدش هم مشاوره 

چقدر اولای حرفات مثل طرز فکره خودمه 😭 تک تک سلول های بدنم . روح قشنگم که خدا از وجود خودش ساختتش . ...

اشتباه کردی اسی... 

تو به خدا اعتماد نداشتی

صبر نکردی... 

یقینا الان از دستت خیلی ناراحته💔

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
تو که زنده میمونی ولی بذار من یه چیزی بهت بگم... طولانیه ولی بخونش! دیدتو تغییر بدهتصور کن اون موجود ...

قربونه حرفات برم

من همیشه با دوش اب نمک دست میزارم رو قلبم و گلو و سرم که چاکراهای اصلین و ازشون معذرت میخوام که اذیتشون کردم یا گذاشتم کسی اذیتشون کنه

معجزه بود برام . همین پاکسازی که میگی

ولی همش موقت بود ... کافی بود دوباره یچیزه جدید سرم اوار شه

مگه گرو کشیه دخترم ،تو برای آرامشش برای خود خدا بکن و نتیجه رو بسپار به خدا اون اراده کنه به چشم بر ...

من همیشه میگفتم خدایا مشکلامو میزارم رو دوش خودت . گروکشی نیست . تمام این کارهارم واسه ارتباط باهاش میکردم

۴ سال . اخ نگفتم تو این مدت

خب مزش به همینه، یه عمری خدا همه چی بهمون داد حالا ما وظیفه مونه نازش رو بخریم😍😍 الآنم یه حاجتی دارم چهار ساله اما دیگه مطمئنم خدای من در بهترین حالت و سریعترین زمان میده اون رحمان و رحیمه

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

قربونه حرفات برممن همیشه با دوش اب نمک دست میزارم رو قلبم و گلو و سرم که چاکراهای اصلین و ازشون معذر ...

خدانکنه💙

خب باید همیشه اینکارارو انجام بدی

اینجوری روز به روز قوی تر میشی و برای چالش های سخت زندگیتم اماده ای

سعی کن همزمان همشونو پاکسازی کنی

یه ویدیو بیست دقیقه ای هست

تو گوگل بزن سابلیمینال پاکسازی هفت چاکرا

اولش انگار یکی میگه لـــام، اونو تا اخر گوش بده هرروز خیلی عالیه.... 

الانم میتونی بری گوشش بدی، اگه گریت گرفت و... طبیعیه چون داری خالی میشی

سعی کن ابلیمو بخوری بری قرصارو بالابیاری

تو معدت بمونه خطرناکه برای سلامتیت

نذار تصمیم احساسیه الانت باعث پشیمونی بعدنت بشه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
به هیچکس قده خدا اعتماد ندارم . هنوزم میگم . یه خودمم یه خدا

این خوبه... 

ساعتو😁

برم ببینم پیغام فرشته چیه از طرف خدا😅

خدانکنه💙خب باید همیشه اینکارارو انجام بدیاینجوری روز به روز قوی تر میشی و برای چالش های سخت زندگیتم ...

قربونت برم 

باشه چشم

دقیقا مدام فرکانسای پاکسازی و طبیعت و انرژی درمانیم گوش میدادم . تا یه هو همه چی اوار شد سرم

خدایا کمکم کن اینم بگذره 

باز میسپارم بهت ...