2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل بدم یا نه

180 بازدید | 21 پست

خانم ها من سی و یک سالمه کاردانی دارم خیلی دلم میخواد ادامه تحصیل بدم تا چهارشنبه وقت دارم ثبت نام کنم دو تا دختر ۹و۶ساله دارم.میخوام دانشگاه مجازی ثبت نام کنم اوضاع مالیمون الان زیاد اوکی نیست یه النگو دارم می‌خوام بفروشم ولی نمیدونم کارم درسته یا نه به نظرتون ارزش داره درس بخونم یا نه؟

این نیز بگذرد

چه رشته ای؟؟ 

النگوتو نفروش حیفه

نمیتونی بری سرکار

یا از یارانه هاتون استفاده کنی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رشته ای؟؟ النگوتو نفروش حیفهنمیتونی بری سرکاریا از یارانه هاتون استفاده کنی

همسرم مخالف کار هست.‌یارانه رو خودم قسط همین النگو رو میدم

این نیز بگذرد
نمیدونم دانشگاه مجازی ایرانیان،همه درسها رو مجازی شرکت می‌کنی

من شنیدم  دانشگاه های مجازی و الکترونیک مدرکشون خیلی معتبر نیس   حالا بازم تحقیق کن   من خودمم نمیدونم چیان   بنظرم برو ی کلاس هنری ی هنر یاد بگیر تو درس چیزی نریختن عزیز     بچه هاتو با عشق بزرگ کن    همون کار هنری تبدیل ب درآمد هم میشه   ما اینهمه درس خوندیم مگه چقدر حقوق میگیریم    اینقدرم از زندگی زدیم نفهمیدیم چیشد 

God , I love you❤️

کامپیوتر

نمیخواد بری دانشگاه

به صورت ازاد دوره های برنامه نویسی ببین. 

توی یوتیوب پره

بعد میتونی کم کم به درآمد برسی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
مثلاً چه کار هنری؟؟

هرچیزی    مینیاتور    نقاشی   شمع   قنادی    خیاطی    عروسک   اینا همشون هم درآمد دارن هم میتونی آموزش بدی سرگرمم میشی   البته من دانشم توی حوزه هنری آپدیت نیس اما الان کلی رشته هنری نون و آبدار هست که لذت هم میبری   بچسب ب بچههات  عشق کن بخدا    درس چیه همش بدو بدو نفهمیدیم زندگی چیع

God , I love you❤️

من هدفم اینه که در آینده بتونم روی پای خودم باشم،به کسی متکی نباشم

تو تا مدرک دکترام بخونی اما اگه کار نکنی به درد نمیخوره 

میتونی کم کم برنامه نویسی یاد بگیری. بجا دو سه سال درس خوندن الکی کار و حرفتو تقویت میکنی