2777
2789

بچها  من شک کردم ک غسل جنابت به گردنمه یا نه چون من ارضا نشدم ولی خب حالا نماز اشتباهه باید غسل کنم؟ 

یا خوش بین باشم و نمازمو بخونم؟؟

حب یه غسل بکن چکاریه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

اگر دخول انجام شده باشه چه ارضا شده باشی چه نشده باشی غسل گردنت هست

اما اگر بدون دخول شک داری که اصلا ارضا شدی یا نه، چیزی گردنت نیست

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این وقت صبح؟

اره

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

اگر دخول انجام شده باشه چه ارضا شده باشی چه نشده باشی غسل گردنت هستاما اگر بدون دخول شک داری که اصلا ...

نه دخول نبوده 

مرسی عزیزم 

پس درسته؟ خودم ک چیزی حس نکردم ولی اگر ارضا شده باشم نفهمیده باشم چی؟ اشتباه میشه؟

شک که در نماز اصن قبول نیست نمازت قبوله

اما برو غسل فی ما ذمه بکن هرغسلی که به گردنت باشه تو زندگی دیگه پاک میشه

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

نه دخول نبوده مرسی عزیزم پس درسته؟ خودم ک چیزی حس نکردم ولی اگر ارضا شده باشم نفهمیده باشم چی؟ اشتبا ...

من شنیدم اون آبی که از شهوت میاد حتی اگر ارضا هم نشده باشی غسل داره حالا نمیدونم درسته یا نه

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه