2777
2789
عنوان

عشق یا چی

177 بازدید | 16 پست

وقتی ۱۴ سالم اولش فکرش هم نمیکردم که عاشقش بشم چون ۴ سال ازم بزرگتر بود هیچکس جز مامانم نمیدونست دوسش دارم ووقتی بهش مامان من عاشق فلانی شدم ۴ سالم ازم بزرگتره کسی که دیگه تو فامیل نمیدونه شیخ سعدی و خواج حافظ شیرازی شد ۱۵ سالم گفتم از سرم میره شد ۱۶ سالم از سرم نرفت شد ۱۷ سالم خودمو زدم به نفهمی که چی نه اینجدری که شما فکر میکنی نیس شد ۱۸ سالم هرقت فکرش میاد تو سرم هروقت چشماشو تصور میکنم قند تو دلم آب میشه یه لبخند ژکوند رو لبام ظاهر میشه دیگه واقعا نمیدونم 

منو چی میگی که رویه مغازه دار کراشم هرروزم مغازش پلاسم بعد نامرد بیوگرافی اینستاشو❤️گذاشت کاربرا بهم ...

برو بهش بگو یا یکی از رفیقات واسطه کن من که میبینی مشکل سنی و مالی دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چجوری بهتر

دنیای خودتو محدود کردی به اون آدم چون مناسب ترین آدم با معیارات و البته اولین آدمیه که دیدی 

اگه مثلا بری دانشگاه یا توی فعالیت های اجتماعی باشی و افراد دیگه ای رو که بهت میخورن ببینی متوجه میشی این تنها آدم دنیا نیست 

یا مثلاً طبق شناختی که از دخترای همسن شما دارم اگه خبر ازدواجش بهت برسه درسته خیلی ناراحت میشی و احساس ناکافی بودن بهت دست میده ولی می‌تونی باهاش کنار بیای 

البته ممکنه با هم ازدواج هم بکنید ولی منطقی فکر کن. و نذار به گوشش برسه دوسش داری مردا جنبه ندارن

گفتنو که نمیشه چون از طرفی رفیق پسرداییمه یجورایی آخه اونم آدم بازاریه اختلاف سنیمونم من که اواخر ۲۴ ...

شما دختری من پسرم اختلاف سنی واس مرد مهم نه زن 

دنیای خودتو محدود کردی به اون آدم چون مناسب ترین آدم با معیارات و البته اولین آدمیه که دیدی اگه مثلا ...

اول من پسرم نه دختر بعدم آدم زیاد دیدم مثلش ولی برام اون نمیشه 

دنیای خودتو محدود کردی به اون آدم چون مناسب ترین آدم با معیارات و البته اولین آدمیه که دیدی اگه مثلا ...

اخی کاش به گوشش میرسد من دوسش دارم میخوامش دیوونشم خرشم سگشم نمیدونی الان اشک تو چشمام جمع شده 

خدایااااااا پس چرا میگید خانوما موجودات پیچیده ای هستن آخه🫡یعنی این مردک ممکنه اینو همینطوری دلی گذ ...

اره ممکنه چون قطعا اگه کسی تو دلش و زندگیش بود یه حرف انگلیسی که اسم خودش نیست میزاش کنار قلب 

بدشانسیم چون همیشه خیلی جدی برخورد میکردم(واسه اینکه لو نرم)اون فک می‌کنه یه شخص خشک وجدیم وفقط درحد ...

از اون آشناتون بگو بره گرم بگیره نظرشو دربارت بپرسه