2777
2789
عنوان

دوسدارم بخوابم

107 بازدید | 11 پست

مث سگ خوابم میاد ولی اگ بخوابم واسه نماز خواب میمونم تا ساعت پنج چجوری خودمو نگه دارم 

تازه صبح زودم باید برم جایی چه غلطی بود تا الان بیدار موندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امشب زودبیدارشدم درواقع خوابم نبرد

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

قربون برم اخه 😊 منم مثل خودت بعد ی ماه امشب بیخوابی زده سرم میخوام نماز صبحم بخونم  ساعت ۹ اینا صبح برم بیرون الان دراز کشیدم جلو تیوی خوابم نگیره با هوش مصنوعی هم میچتم😝

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛