2777
2789

بچه ها من یه خواستگار دارم

سه بار اومدن و گفتیم نه 

تا اینکه بهشون بله دادم و اومدن و چندماهی باهاش پیش رفتم

خیللللی دوسم داشت و میگفت اگه از در بندازینم بیرون از پنجره میام تو 

شروع کردیم برنامه ریزی واسه عقدمون 

تا اینکه تقریبا یک هفته پیش یه اتفاقی افتاد دچار سوتفاهم شد 

من از محل کارم میخاستم بیام بیرون (من تو ازمایشگاه کار میکردم) بهش چندباری گفتم که من میخام از اونجا در بیام و برم جای دیگه تا اینکه اواسط اذر ماه یعنی تقریبا یک ماه پیش نرفتم ازمایشگاه و اون فهمید 

خیلییییی ازم دلخور شد و گفت چرا ازم پنهان کاری کردی 

(البته من بهش چند بار از تصمیمم گفته بودم)

همون شب که فهمید منم خیلی عصبانی بودم و اون زنگ زد به مامان و بابام و شروع به حرف زدن کرد

پدرم تو حرفاش بهش گفت شما الان خواستکارشی و نبای این عکس العمل رو داشته باشی و فعلا اختیارش با منه 

گذشت

من دو سه روز بهش پیام ندادم که اروم بشیم جفتمون

بعد بهش زنگ زدم جوابم نداد

بهش پیام دادم جواب نداد

بعدش بهش یه پیام دادم و معذرت خاهی کردم و گفتم بهت حق میدم ناراحت باشی و نباید پنهان میگردم و قول میدم تکرار نکنم و در کل ازش معذرت خاهی کردم اما باز جواب نداد

تا اینکه همه گفتن برو توی سکوت و منم سکوت کردم 

امروز پدرش زنگ زده به مادر من و حرف زدن 

و ما از توی حرفاشون فهمیدیم که انگار پسره از حرف پدرم دلخور شده و انگار احساس کرده بابام میخاد توی لفافه به بگه به تو ربطی نداشته یه همچین برداشتی کرده پسره و اینکه از منم ناراحته که پنهان کاری کردم 

و اما موضوع اینه مه پدرش خدافظی نکرده ازمون و گفته یکم صبر کنید 

بعدش من دیدم همین امروز خاهرشم بهم تو اسنستا پیام داد و اظهار ناراحتی کرد و گفت فکر نکنی علی بیخیاله 

خیلی داغونه و باهام حرف زد 

بچه هااااا شما فکر میکنید چی میشه ؟ 

نظرتون میگین ؟

یعنی ازم خدافظی میکنه ؟

من باید چیکار کنم ؟ سکوت

واقعا هم ربطی بهش نداره وقتی خواستگاره 

هم معذرت خواهی کلی هم زنگ هم پیام بازم جواب نداده؟

بنظرم بیخیالش شو😑تو زندگیتون برعکس میشه بجا اینکه اون ناز تورو بکشه تو باید بیوفتی دنبالش سرچیزای کوچیک که قهر می‌کنه نازشو بکشی😑

پیام نده دیگه بهش خودتو کوچیک نکن تا خودشون چیزی بگن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بخیالش شو کسی که بخاطر یه حرف ناراحت میشه و میره تو فاز خودش بهتره تو ام بیخیالش شی فردا تو زندگی هر حرفی بزنی بد برداشت میکنه و همش باید نگران حرف زدنت و جمله بندیت باشی مرد اینقدحساس فاجعه ست دیدم تو اشناهامون که میگم 

کلا مناسب ازدواج نیست 

سرچیز بیخود انقد بزرگ‌کنه داستان درست کنه 

و با اینگه بی توجهی خودش بود 

مشخص کارتو خیلی براش مهم روش حساب کرده ک سرسوزن‌تکون بخوری باید گزارش بدی شک نکن اسقالال تو میگیره 

بنظرم بخیالش شو کسی که بخاطر یه حرف ناراحت میشه و میره تو فاز خودش بهتره تو ام بیخیالش شی فردا تو زن ...

بله متوجهم 

ولی یه چیزی واسم مهمه اونم اینکه برمیگرده ؟