2777
2789
عنوان

لطفا کمکککککک

163 بازدید | 30 پست

سلام خانما

من ۵۰روزه رژیم گرفتم۹کیلو کم کردم و حالا استپ وزن کردم چه کنم؟کالری مصرفیم به۱۰۰۰رسیده که ورزش می کنم ۴۰۰تاش می سوزه

رژیمم کالری شماری همراه با فستینگ۱۶ساعته هست 

ممنون میشم راهنمایی بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اراده قوی تو 😭😭

من یه برنامه ریختم

یه گروه ورزشی ثبت نام کردم 

غذامم کم کردم 

سعی کردم بیوفتم روال 

به خودم قول دادم تا عید سایزم برسونم به۴۰یا۳۸

بتونم زبان حرف بزنم

لولم تو صحبت کردن ببرم بالا اگاهی ببرم بالا

بتونم ۱۸۰بزنم

به خودم بیشتر اهمیت بدم

بخاطر زایمانم ۱۷کیلو اضافه وزن اوردم همه بهم گفتن چاق شدی خیلی دلم شکست بیشتر ارادم از اون دل شکستس

سایزم رسیده بود به۵۰

الان۴۴ خداروشکر ولی استپ کردم 

اینم بگم یه بار رژیم گرفتم یه ماه۵کیلو کم کردم دوباره ول کردم انگار هنو بدنم ضعف داشت دوباره شروع کردم خداروشکر جواب داد و واقعا اشتهام کم شده 

من یه برنامه ریختمیه گروه ورزشی ثبت نام کردم غذامم کم کردم سعی کردم بیوفتم روال به خودم قول دادم تا ...

من آخه ۸۴۵ تا فقط کالری دریافت مردم که ۲۸۵تاشو سوزوندم تازه امروز بیشتر خوردم معمولا خیلی کمتر میخورم پلی لامصب فقط می‌ره بالا وزنم نمی‌دونم چیکار. کنم بخدا ببین امروز برا صبحانه نیمرو خوردم با ی کف دست نان بعدش یه لیوان چای کوهی بدون قند بعدش ناهار یه بشقاب آش ماست بعد عصر یدونه آبمیوه کوچیک برا شام ماهیچه بدون نونو نمک اونم ۵۰گرمی میشد بعدش ۳۰دیفه پله بالا پایین رفتم عصری شب بعد شام یه چایی سیاه خوردم بدون قند 

مممممم
من آخه ۸۴۵ تا فقط کالری دریافت مردم که ۲۸۵تاشو سوزوندم تازه امروز بیشتر خوردم معمولا خیلی کمتر میخور ...

یعنی کلا هیچی کم نکردی؟پله زیاد نرو زانوهات داغون میشه من تو بارداریم۸۱کیلو شدم انقد روزا اخر پله رفتم تا دهانه رحمم باز بشه الان زلنو درد گرفتم

خوشبخالش فک کنم قرصی چیزیم استفاده کرده اون

والا راضش نگفت بهم خیلی دوس دارم بدونم 

ولی پوستش داغون شد با اینکه سنش کمه سینه هاش۹۰بود شد۶۰مثل یه پیرزن همه جاش اویزونه

یه نفر بهم گفت اسلیو کرده ولی من میگم ارادشم‌ خوب بود چون دیدم کسایی که اسلیو می کنن و بدتر از قبل میشن چون ورزش نمی کنن

یعنی کلا هیچی کم نکردی؟پله زیاد نرو زانوهات داغون میشه من تو بارداریم۸۱کیلو شدم انقد روزا اخر پله رف ...

نه اصلا هیچی تازه پریود هم نمیشم هر چقدرم دکتر میرم تاثیری ندارع اره دیگ نباید برم تنبلی دارم خوب نمیش خیلی راه ها رفتم احساس میکنم دیک درست بشو نیست 

مممممم